Četvrtak, 7.06.2012.

Poziv za davanje inicijativa za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja za 2012. godinu

Pozivaju se vijećnici Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća, Gradonačelnik Grada Sinja, pravne osobe, ustanove, udruge građana, vijeća mjesnih odbora i građani koji imaju prebivalište na području Grada Sinja, na podnošenje inicijativa za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja za 2012. godinu. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

U Sinju proslavljeno TijelovoDanas je blagdan Tijelova, kojim Katolička crkva slavi spomen na Isusovu posljednju večeru i sakrament svete Pričesti. Tijelovo je svečano proslavljeno i u Sinju. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Napunjena školjka bazena

Nakon što se tri noći punila, školjka sinjskog gradskog bazena jutros je konačno napunjena vodom. Uslijedit će tretiranje kemikalijama, a bazen bi prve ovogodišnje kupače trebao dočekati za tjedan dana.
Podsjećamo, nakon što je Grad Sinj dobio suglasnost vjerovnika tvrtke 'Tim sport' za korištenje bazena u ljetnim mjesecima, pristupilo se ispumpavanju vode i čišćenju bazena. Potom se od ponedjeljka u večernjim satima školjka ponovno punila vodom.
Prema riječima voditelja bazena Stipe Blajića uslijedit će tretiranje vode kemikalijama, a uzorak će biti poslan na ispitivanje u Nastavni zavod za javno zdravstvo. Ukoliko kakvoća vode i vremenske prilike budu zadovoljavali, bazen će prve ovogodišnje kupače dočekati 15. lipnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kino danas

Dugoočekivana komedija Sashe Barona Cohena 'Diktator' konačno je stigla i u sinjsko kino. Film će na repertoaru biti večeras te u subotu, nedjelju i ponedjeljak. Početak prikazivanja je u 21 sat.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Dana 5.lipnja oko 17.00 sati u Sinju, na kolniku Glavičke ulice, dogodila se prometna nesreća. Tom prilikom je za sada nepoznati vozač bicikla udario pješakinju, koja je teško ozlijeđena. Molimo svjedoke-očevice prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju Sinj osobno ili na broj telefona 309-339 i 309-310.
IZVOR: PU SD