Srijeda, 7.05.2014.

Danas 9. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Danas će se održati 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja na kojoj bi, osim predviđenih 8 točakaDnevnoga reda, vijećnici trebali raspravljati o Prijedlogu zaključka o zauzimanju stava po pitanju Nacrta Zakona o regionalnom razvoju RH.

Sinjski vijećnici danas će, između ostaloga, raspravljati i o Prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o prometu na području Grada Sinja, Prijedlogu Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu povjeravanja komunalnih djelatnosti koje se financiraju isključivo iz Proračuna Grada Sinja, te uvjetima i mjerilima za provedbu prikupljanja p0nuda ili javnog natječaja za povjeravanje tih poslova na temelju pisanog ugovora. Vijećnicima će biti podnesena i izvješća o realizaciji plana i programa rada dječjih vrtića Bili cvitak, Čarobni pianino i Blagovijest za 2012./2013. pedagošku godinu s financijskim izvješćima za 2013. godinu.

Sjednica Gradskog vijeća počet će u 15,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Denis Bezić predsjednik TO HDZ-a SinjNa ponovljenoj Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka HDZ-a Sinj za predsjednika je izabran Denis Bezić.
Izborna skupština održana je sinoć u sinjskom kinu, a nazočilo joj je 178 članova. Većinom glasova za predsjednika Ogranka izabran je Denis Bezić, koji je tu dužnost obnašao i ranije. Bezić je dobio povjerenje 108 članova, dok je njegov protukandidat Neven Filipović Grčić dobio 70 glasova. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

DVD Sinj obilježava Mjesec zaštite od požaraMjesec svibanj je mjesec zaštite od požara, a prigodnim aktivnostima obilježit će ga i DVD Sinj.
Dan vatrogasaca 4. svibnja članovi DVD-a Sinj obilježili su polaganjem vijenaca na centralni križ na groblju svetoga Frane u Sinju za sve preminule vatrogasce. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR