Utorak, 7.04.2015.

Održana konferencija povodom završetka projekta ‘Staza Gospi Sinjskoj’Nakon završetka provedenih aktivnosti projekta ‘Staza Gospi Sinjskoj’ – ‘The Our Lady of Sinj Route’, koji se realizira kroz IPA program Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007.-2013., u Alkarskim dvorima u Sinju održana je konferencija za novinare.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Strategija razvoja turizma temeljem arheološkog spomenika Udruge PKDUdruga PKD ‘Gaj Laberije’ izradila je strategiju razvoja turizma temeljem arheološkog spomenika. Tim PKD –a koji čini predsjednik Dejan Poljak, tajnik Božidar Jadrijević Mladar, menadžer udruge dip. tur. kom. Jelena Banović i menadžer udruge bacc.oec. Katija Župić, proteklih je godinu dana marljivo radio na strategiji u kojoj je predstavljen rad udruge od početaka, ciljevi projekta ‘Utakmica Delmata i Rimljana’ te kako od njega napraviti turistički proizvod, doprinijeti turističkom ruralnom razvoju i još boljem pozicioniranju Sinja i Dalmatinske Zagore kao turističke destinacije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra, 8. travnja od 9 do 10 sati doći će do prekida u snabdijevanju vodom potrošača na području grada Sinja i to u Ulici Luka.
Iz Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine mole potrošače za razumijevanje te da se na vrijeme opskrbe potrebnim količinama vode.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Iva Ajduković: Nisam razočarana, to je samo reality show!Nakon što je prošlu subotu, 04. travnja napustila show The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Sinjanka Iva Ajduković danas je gostovala u programu Hit radija.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR