Ponedjeljak, 7.03.2016.

Sinj još čeka svoju registarsku oznaku

Ministar unutranjih poslova Vlaho Orepić najavio je da će uskoro u policijske uprave stići nove registarske pločice, te da se neće uvoditi registarske oznake za sve gradove.
Obzirom da je Grad Sinj iskazao interes za uvođenje registarskih oznaka, o kojima se govori gotovo dvije godine, u Ministarstvo unutarnjih poslova uputili smo dopis. Zanimalo nas je hoće li Grad Sinj dobiti registarsku oznaku.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

BK Vlaji Sinj osvojili tri medalje u Pakoštanima

U organizaciji BBK Pakoštane jučer je održana utrka u Vrani u općini Pakoštane na kojoj su sudjelovali i članovi BK Vlaji Sinj – njih šestero. I ovoga puta bili su uspješni osvojivši ukupno tri medalje.
Najbrži ‘Vlaj’ bio je Ivica Cvitković koji je u kategoriji od 30 do 40 godina koji je u cilj stigao kao trećeplasirani, zasluživši time brončanu medalju.
Zlatnu medalju u kategoriji 40+ godina osvojio je Dragan Jelinčić, a u istoj kategoriji Ivan Bašić stiže na cilj kao šesto plasirani.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ugriz psa

Policijski službenici Policijske postaje Sinju u subotu su zaprimili obavijest da je na Hitnom medicinskom prijemu u Sinju pružena liječnička pomoć djetetu, kojeg je ugrizao pas.
Prema prikupljenim informacijama, dijete je ozlijeđeno u Radošiću, nakon što se približilo psu kojeg je vlasnik držao na povodcu.
Kako neslužbeno saznajemo, sedmogodišnjeg sječaka ugrizao je pas mješanac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR