Srijeda, 7.03.2012.

Obavijest

Sukladno Uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje mjera za poticanje zapošljavanja putem Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja u 2012. godini Hrvatski zavod za zapošljavanje objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja u 2012. godini. Opširnije...

Obavijest

Udruga Srma organizira sastanak s predstavnicima Mjesnih odbora s područja Grada Sinja na kojem će predstaviti projekte:
”Bez ambrozije–bez alergije”
”Mjesni odbori–generatori ravnomjernog lokalnog razvoja”

Sastanak će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, Dragašev prolaz 10, Sinj u srijedu 7. ožujka 2012.g. s početkom 17,00 sati.

Dnevni red:
1. Prezentacija projekata i razgovor o istima
2. Prikupljanje podataka za tiskanje info letka o mjesnim odborima s područja Grada Sinja
3. Prijave za provedbu edukativnih radionica za članove mjesnih odbora o prijavama na natječaje za građanske inicijative, o prikupljanju sredstava i pisanju projekata, o volonterstvu, procedurama i pravilnicima
4. Dogovor oko buduće suradnje – zajedničke akcije za opće dobro
građana Mjesnih odbora uz podršku volontera

Provedbu projekata podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Zaklada Kajo Dadić i Grad Sinj.

CACT-HR: Ispit rada za kontinentalne ptičare u polju bez odstrela

TRILJ – Kinološka udruga “TRILJ” uz suglasnost HKS-a organizira 10.03.2012.godine (subota). CACT-HR  ISPIT RADA ZA KONTINENTALNE PTIČARE U POLJU BEZ ODSTRELA.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na ispitu mogu se prijaviti na mobitel broj 091/4671500 najkasnije do 09.03.2012. Na ispitu mogu sudjelovati psi stariji od 9 mjeseci upisani u Hrvatsku rodovnu knjigu.
Okupljanje vodiča sa psima biti će u 08:00 sati na Gazu ispred restorana “Blizanci”.

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM