Subota, 7.03.2009.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elekteroenergetskim postrojenjima, u ponedjeljak, 9. ožujka, od 8,30 do 14,00 sati, bez napajanja električnom energijom bit će potrošači na području Grada Sinja, i to u Ulici braće radić, od kućnog broja 8 do križanja s Ulicom Ante Starčevića. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

KRONIKA 92

Pronađen je počinitelj razbojstva u triljskog osnovnoj školi, koje se zbilo 3. ožujka ove godine, kada je maskirana osoba iz zbornice ukrala školske dnevnike. Riječ je o maloljetniku kojeg je u nazočnosti roditelja ispitala splitska policija, a zbog zaštite identiteta maloljetne osobe informacije su vrlo šture. Protiv njega je državnom odvjetništvu za mladež podnesena adekvatna kaznena prijava.

GODIšNJICA HDZ-e OPćINE DUGOPOLJE

Sinoć je u Domu kulture u Dugopolju svečano obilježena 19. godišnjica HDZ-a Općine Dugopolje. Uz članove i sipatizere stranke, te gostiju i uzvanika svečanosti su nazočili čelnici županijskog HDZ-a Kruno Peronja, živko Nenadić i Ante Senader, član predsjedništva HDZ i ministar znanosti obrazovanja i športa Dragan Primorac. O rezultatima rada stranke i općine govorili su predsjednik općinskog odbora i vijeća Stanko Balić i načelnik Zlatko ževrnja.

"WINTER PARTY"

U organizaciji Moto kluba Street runers večeras se održava moto "winter party". Predsjednik motokluba Neno Kovačević kazao nma je kako će se party održati u bivšoj discoteci Boss, a ulaz je za sve sudionike besplatan. Najavljen je i nastup sinjskih rock bendova ali i druge zanimljivosti.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina danas su dva filma. U 18,00 sati na rasporedu je animirani film sinkroniziran na hrvatski "Priča o mišu zvanom Despero". U 19.30 sati prikazivat će se američka komedija "Rat među nevjestama".

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na području Policijske postaje Sinj postavljeni su na D 220, od Trilja do Tijarice. Sutra ujutro će biti na dionici državne ceste od Tijarice do kamenskog, a poslijepodne na D 60 od Brnaza do Ugljana.

SPORT

Sinjski Alkar sinoć je poražen u Zagrebu od Dubrave 70:45. Danas u 15,00 sati, u 2. kolu nastavka 2. HNL Junak na svom terenu dočekuje ekipu Vinogradara.

Sutra, 8. ožujka, su na rasporedu utakmice 4. Hrvatske nogometne lige. U Otoku će se u 15,00 sati igrati derbi Cetinskog kraja između OSK-a i Glavica.

Sutra, 8. ožujka, s početkom u 11,00 sati u šibeniku sinjski Kamičak igrat će utakmicu 2. rukometne lige sa šibenikom.
Utakmica između žRK Sinj i Zadra odgođena je i igrat će se za 10 dana.

Sutra, 8. ožujka, će se u Sinju, u 14.00 sati, igrati odbojkaška utakmica u kojoj će se sastati Sinj i Split 2.

Počele su pripreme za početak rada škole nogometa NK Brnaze, za dječake rođene 1995. i mlađe. Prijave se primaju do 1. travnja, a sve informacije se mogu dobiti na brojeve mobitela 098 810 561 ili 098 598 136. škola bi s radom trebala početi prvih dana travnja.