Petak, 7.02.2014.

Veliki interes Sinjana za knjigu ‘Čovjek i njegova sjena’U Alkarskim dvorima sinoć je upriličeno predstavljanje knjige dr. Ante Kovačevića ‘Čovjek i njegova sjena’. Predstavljanje je održano u organizaciji sinjskog ogranka Matice hrvatske, a o knjizi su govorili novinari Joško Čelan i Joško Kontić te sam autor dr. Anto Kovačević. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarni koncert u Trilju

U triljskom gradskom kinu večeras će se održati humanitarni koncert ‘Ljubavi’. Početak koncerta najavljen je za 19 sati.
Na koncertu nastupaju Ivo Amulić, grupa Viva, klapa Sveti Florijan, Igor Cukrov, Mare Asiya, Dado Pastuović, Jessy Band, Zorica Andrijašević Donna, Nenad Kero, Nenad Vetma, klapa Drinić – trilj, Milan Terze, Dalmatino, klapa Otok i Barbary.
Cijena ulaznice je 20 kuna, a sav prihod od koncerta namijenjen je obiteljima hrvatskih branitelja s četvero ili više djece s područja grada Trilja.
Voditelji programa su Nela Bašić i Denis Šabić. Koncert organizira Udruga dragovoljaca Domovinskog rata grada Trilja, uz pokoroviteljstvo Udruge umirovljenika Domovinskog rata RH i Grada Trilja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OTOK: U ponedjeljak u Otoku OSK – Ingolstadt “B”

OTOK – U ponedjeljak, 10.02, OSK će ugostiti “B” ekipu njemačkog Ingolstadta 04 te odigrati prijateljski susret. Ova ekipa natječe se u U23 Regional ligi Bayern, a trenutno su na sedmoj poziciji sa 36 bodova iz 22 susreta. U subotu stižu u Postira na osmodnevne pripreme te će u sklopu toga odigrati nekoliko prijateljskih susreta, a prvi od njih će biti upravo u Otoku. Prva ekipa Ingolstadta se natječe u 2. Bundesligi. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM