Subota, 7.01.2017.

Triljani se prisjetili Kristine ŠušnjarePovodom 9. godišnjice ubojstva mlade Triljanke Kristine Šušnjare služena je sveta misa zadušnica u crkvi sv. Mihovila u Trilju.
Misu zadušnicu, kojoj je nazočilo oko 150 građana, predvodio je dekan Cetinskog dekanata i triljski župnik don Stipe Ljubas. Nakon mise održana je i molitva odrješenja na grobu Kristine Šušnjare koju je također predvodio don Stipe Ljubas. Iako je bila najavljena, kolona sjećanja nije održana zbog hladnoće i jakog vjetra.
Podsjetimo, Kristina Šušnjara nestala je 5. siječnja, pronađena 8. siječnja, te pokopana 11. siječnja 2008.godine. Svoj život položila je u borbi za vlastito dostojanstvo i djevojačku čast.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pune ruke posla za sinjske vatrogasce

Sinjski vatrogasci jučer poslijepodne imali su nekoliko intervencija na otvorenom.

U Rudi su uklanjali stablo s ceste koje je srušeno uslijed jake bure. Intervenirali su u Hrvacama u Jankovića, u Sinju kraj Dalmatinke, u kompleksu vojarne Petra Berislavića, u Gornjim Glavicama kod Šolte, a ukupno je opožareno 7 500 metara kvadratnih trave. Intervenirali su i kraj pogona Elektrodalmacije gdje je gorio kontejner, te su sudjelovali u izvlačenju osobnog vozila u Ulici Filipa Grabovca.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Malonogometni turnir ‘Sinj 2016./2017.’ i danas nudi tri zanimljiva susreta

U sinjskoj sportskoj dvorani sinoć je nastavljen 35. Božićno-novogodišnji malonogometni turnir, koji se odvija u organizaciji Udruge za mali nogomet Sinj.

Odigrana su tri susreta:

Restoran Kamen – Torcida Ninčević c.b. Best 6:2

Momentum Udovičići – MNK S.v. Josip Dugi rat 2:7

Telcompact – MNK Torcida Otok 1:5

Turnir se nastavlja i večeras, a sastaju se:

19 sati – Mendula Trilj – C.b. Galery Konjsko

20 sati – MNK Brnaze – Hula hula Hvar c.b. Latina

21 sat – MNK Gala – C.b. Dambi Restoran Vreba
IZVOR: WWW.FERATA.HR