Ponedjeljak, 7.01.2008.

KRONIKA 92Iz policijske postaje Sinj jutros smo zaprimili informaciju kako se i dalje nastavlja potraga za 21 godišnjom Kristinom šušnjarom iz Vedrina koju je u subotu navečer brat dovezao na most u Trilju i od tada joj se gubi svaki trag. Djevojka ima 21 godinu 175 cm je visoka , srednje tjelesne građe, ima dugu plavu kosu i plave oči. U subotu je bila odjevena u plavu majicu, jeans hlače, jeans jaknu i smeđe čizme.
Roditelji su zamolili sve koji mogu pomoći da se jave na broj policije 92 ili obitelji na broj 831-996.

KRONIKA 92

U ulici Alkarsko trkalište sinoć su slomljena tri stabla divljih kestena, koji su sađeni u sklopu uređenja parking prostora na trkalištu prije dvije godine. Pričinjena je znatna šteta.

BLAGOSLOV OBITELJIDanas se nastavlja blagoslov obitelji u Sinju i to u ulicama Fra Filipa Grabovca lijeva strana, fra Filipa Grabovca - desna strana i Konstantina Matasa.

OBAVIJEST

Krnjevalska udruga Grada Sinja s namjerom privlačenja što većeg broja djece na dječji krnjevalfest 2008. godine pozvala je svu djecu s izraženim sklonostima za glumu, pjevanje i ples. Audicija će se održati sutra 08. veljače u prostorijama Pučkog kazališta s početkom u 16 sati.

SPORT

Završenis u malonogometni turniri u Sinju u Trilju. Na Triljskom turniru pobjedik je ekipa «Paka», a na sinjskom nogometaši "Brnaze Extra metal".