Srijeda, 6.11.2013.

Smrt poznatog pravaša Luke BitunjcaJučer ujutro u Sinju je pronađeno mrtvo tijelo poznatog pravaša i dragovoljca Domovinskog rata Luke Bitunjca.
Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su nam kako su jučer, nešto prije 10 sati, dobili dojavu kako je u Sinju pronađena mrtva osoba. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Privremeno zatvaranje Brze ceste Solin – Klis

Zbog radova na izgradnji vijadukta ‘Srednja Ozrna’, dopreme i ugradnje rasponskih nosača, u sklopu radova izgradnje zapadnog kolnika, državna cesta D-1, Brza cesta Solin – Klis bit će zatvorena za sav promet sutra, 7. studenoga od 8,30 do 10 i od 11 do 12,30 sati. Obilazni pravac je županijska cesta Ž-6253 ‘Stara kliška cesta’.
Iz Hrvatskih cesta mole sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje, te poštivanje privremene prometne signalizacije.
U slučaju vremenskih nepogoda zatvaranje će biti odgađeno do daljnjega.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ultrazvučni pregled dojki u Hrvacama

U subotu, 9. studenog u Hrvacama će se održati akcija ultrazvučnog pregleda dojki, koju i ovoga puta organizira Branko Perković u suradnji s Klubom žena liječenih na dojci Split.
Akcija će se održati u prostorijama osnovne škole s početkom u 9 sati. Kako doznajemo od organizatora, ostalo je još 11 slobodnih mjesta, pa se zainteresirane žene još uvijek mogu prijaviti na broj 098/969-5710.
IZVOR: WWW.FERATA.HR