Petak, 6.10.2017.

Sinj: Obilježena obljetnica osnutka 126. brigade i Dan neovisnosti


Odlukom prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana na današnji dan, 6. listopada 1991. godine ustrojena je 126. brigada HV-a, jedna od najboljih pričuvnih brigada u Domovinskom ratu. Tim povodom danas je u organizaciji Udruge ‘Veterani 126. brigade Sinj’ i Grada Sinja obilježena 26. godišnjica od osnutka brigade i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju 11. izložba stokeU subotu, 7. listopada 2017. godine na Hipodromu u Sinju, s početkom u 11 sati, održat će se u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, Udruge proizvođača mlijeka Dalmacije i Grada Sinja 11. županijska izložba stoke – Sinj 2017.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Otoku

U subotu, 7. listopada u restoranu Džimbeg u Otoku održat će se redovna akcija darivanja krvi.
Akciju organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok, a održat će se u vremenu od 9 do 13 sati. Organizatori pozivaju sve dragovoljne davatelje krvi i ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Trilju ‘Čovjek i njegova sjena’


U organizaciji Grada Trilja, sutra 7. listopada u triljskom gradskom kinu bit će predstavljena knjiga i film ‘Čovjek i njegova sjena’ autora dr. Ante Kovačevića.
Program će početi u 19 sati, a o knjigu će predstaviti prof.dr.sc Goran Dodig.
IZVOR: WWW.FERATA.HR