Utorak, 6.10.2015.

Sinj: Obilježena 24. obljetnica od osnutka 126. brigade i Dan neovisnostiDanas je kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježena 24. obljetnica od osnutka 126. brigade HV-a i Dan neovisnosti.
Vijence su položili i svijeće zapalili ispred Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku poginulih hrvatskih branitelja izaslanstva gradova Sinja, Trilja i Vrlike te Općine Otok, kao i izaslanici Županije splitsko-dalmatinske, predstavnici Udruge veterana 126. brigade HV-a te ostale Udruge proizašle iz Domovinskog rata, predstavnici političkih stranaka, nezavisnih lista u Gradskom vijeću Grada Sinja, VAD-a i UABA-e.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert mladih glazbenika u OGŠ Jakova Gotovca

U dvorani OGŠ Jakova Gotovca Sinj, sutra s početkom u 19 sati održat će se Koncert mladih glazbenika. Na koncertu će nastupiti Marica Vilibić (violina) i Ante Božić-Kudrić (klavir).
PROGRAM:
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sedmi kinološki kup Sv. Hubert pripao ZagrebuSedmi po redu lovnokinološki kup ‘Sv. Hubert’ koji je održan u lovištu Lovačke udruge ‘Sinj’ osvojila je ekipa Grada Zagreba. Drugo mjesto pripalo je Zadarskoj županij, a treće mjesto pripalo je lovcima iz Osječko-baranjske županije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR