Ponedjeljak, 6.10.2014.

Sinj: Obilježena 23. obljetnica 126. brigade i Dan neovisnostiPolaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred spomenikom poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Sinju je danas obilježena 23. obljetnica osnutka 126. brigade i Dan neovisnosti RH koji se slavi 8. listopada.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Cetinskoj krajini prikupljeno oko 7.000 potpisaU Cetinskoj krajini prikupljeno je oko 7 tisuća potpisa kojima su građani podržali incijativu ‘Birajmo zastupnike imenom i prezimenom’ udruge U ime obitelji, koja za cilj ima raspisivanje referenduma o prijedlogu izmjena izbornog sustava.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Deveti susret Udruge maloljetnih dragovoljaca Republike HrvatskeNa poligonu BZ Patriot u Dabru ovaj vikend u trodnevnom druženju održan je 9. sportski susret udruge maloljetnih dragovoljaca RH.
Oko stotinjak predstavnika gotovo svih županija i branitelja iz HVO-a, te ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata prvog dana druženja podnijeli su izvješća o svojim aktivnostima kojih nije manjkalo
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvorena izložba UPSUS-a

Udruga za promicanje suvremene umjetnosti UPSUS Sinj, u subotu je, u okviru obilježavanja prve godišnjice svog postojanja, u Galeriji Galiotović otvorila izložbu radova polaznika kreativnih radionica.
Na izložbi je prikazano je 60-ak radova nastalih na radionicama kiparstva, slikarstva, arhitekture, te fotografije i filma koje je udruga UPSUS organizirala od veljače do lipnja. Izložba će biti otvorena do 10. listopada.
IZVOR: WWW.FERATA.HR