Četvrtak, 6.09.2012.

Lažni Stjepan Radić u Sinju!

Ferata iz pouzdanog izvora saznaje kako su u platnom prometu na području Sinja, otkrivene krivotvorene novčanice od 200 kuna. 'Lažni Radić' navodno je najprije uočen u sinjskoj poslovnici Splitske banke. Stoga smo potvrdu te informacije zatražili kod nadležne službe ove ugledne novčarske kuće. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra darivanje krvi u Hrvacama

Sutra će se održati prva od tri rujanske akcije dragovoljnog darivanja krvi koje organizira Gradsko društvo Crvenog križa Sinj. Akcija će se održati u restoranu Vreba u Hrvacama, u vremenu od 09 do 13 sati. Suorganizator akcije je Klub dragovoljnih davatelja krvi Hrvace.
Druge dvije rujanske akcije održat će se u Sinju i Trilju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan nastup mladih nada Junaka

Na izuzetno kvalitetnom, međunarodnom turniru Tonći Boban – Bebi u Solinu, mlade nade sinjskog Junaka proteklog su vikenda ostvarile značajan uspjeh, čime se potvrdio dobar rad u Školi nogometa Sinj.

Naime, mlađi pioniri Junaka (dječaci rođeni 2000. godine i mlađi) pod trenerskim vodstvom prof. Ivana Marunice osvojili su 3. mjesto. U vrlo jakoj konkurenciji mnogih prvoligaških (HNK Hajduk, RNK Split, Široki brijeg-BiH), drugoligaških (Solin, Šibenik, Dugopolje) i ostalih klubova iz naše županije sinjski Plavi odigrali su izvanredan turnir te još jednom dokazali i potvrdili odličan rad u omladinskom pogonu NK Junak (ŠN Sinj).

Od rezultata posebno bi izdvojili pobjedu u skupini nad BiH prvoligašem Širokim Brijegom od 2:0 (strijelci Radman-Livaja i Matić), te pobjedu u utakmici za 3. mjesto nad domaćinom NK Solin od 3:0 (strijelci Bazina, Liović i Lovrić).

Junak je nastupio u sastavu: Nasić, Maras, Domjanović, Čovo, Matić, Župa, Radman-Livaja, Liović, Marković, Bazina, Vučković, Koprčina, Liović, Šimleša, Kekez, Santo, Ajduković i Barać, trener Ivan Marunica, prof.

U finalu turnira RNK Split je savladao HNK Hajduk rezultatom 3:0.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stolnotenisači vrše upis članova

Stolnoteniski klub "SINJ" obavještava sve svoje članove da treninzi počinju u ponedjeljak 10.09. u 18 sati.
Isto tako Stolnoteniski klub "SINJ" vrši upis dječaka i djevojčica rođenih od 2001. do 2005.godine.
Upis će se vršiti u maloj sportskoj dvorani srednje tehničke škole "Ruđer Bošković" Sinj (nasuprot velike dvorane) sljedećim danima: ponedjeljkom od 18 do 19 sati i petkom od 17 do 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Tijekom posljednjih mjesec dana na području Aržana, nepoznati počinitelj je iz sušare otuđio nekoliko komada pršuta, u vlasništvu 48-godišnjakinje.  Policija traga za počiniteljem.
IZVOR: PU SD