Utorak, 6.09.2011.

Aktivnosti sinjskog Crvenog križa

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj ovoga tjedna organizira tri aktivnosti.
U četvrtak, 8. rujna u prostorijama Crvenog križa održat će se akcija dragovoljnog darivanja krvi, čiji su suorganizatori vatrogasci s područja Cetinskog kraja.
Dan poslije, u petak, akcija će se održati će u Hrvacama. Obje akcije održavat će se u vremenu od 9 – 11 sati, a organizatori pozivaju sve zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazuvu akcijama kako bi se prikupio što veći broj doza kravi za potrebe transfuzijskog odjela KBC-a Split.
U subotu, 10. rujna, na Svjetski dan prvo pomoći, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj na Trgu dr. Franje Tuđmana održat će akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi, a Mladež Crvenog križa izvesti će pokaznu vježbu prve pomoći.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest za učenike i studente

Obavještavaju se studenti i učenici srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji koriste subvenciju u međumjesnom prijevozu na relaciji Sinj-Split-Sinj i Sinj-Knin-Sinj, da potvrde u upisu u novu 2011./12. školsku, odnosno akademsku godinu trebaju donijeti na ovjeru u Ured Grada Sinja (soba 37). Uz navedenu potvrdu potrebno je ponijeti i presliku osobne iskaznice. Učenicima koji koriste subvenciju u mjesnom prijevozu, ista će biti regulirana u suradnji sa školama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kino danas

U sinjskom kinu od danas se prikazuje animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik 'Auti'. Početak prikazivanja je u 18 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR