Četvrtak, 6.09.2007.

BLAGDAN MALE GOSPE

Vjernici župe sv. Nikole biskupa Bajagić - Obrovac trodnevnom duhovnom obnovom pripremaju se za blagdan rođenja blažene Djevice Marije - Male Gospe. Svakog dana u 18,00 sati održavat će se krunica, a nakon krunice i sveta misa te prigodna propovijed. Sveta ispovijed će se održati u subotu u 17 sati i 30 minuta.
U nedjelju, 9. rujna održat će se vanjska proslava blagdana Male Gospe. Svečnu svetu misu predvodit će i propovijedati fra Kristian Stipanović, župni vikar u Imotskom.

"SVJETSKI DAN PRVE POMOćI"

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj organizira akciju pod nazivom «Svjetski dan prve pomoći», koja ima prevenciju u prometu, te se na ovaj način želi pridobiti savjest vozača da poštuju promet i sudionike u prometu. Akcija će se održati u subotu, 8.rujna, na Trgu dr. Franje Tuđmana od 9,30 do 12,00 sati, a tijekom akcije građani će moći izvršiti kontrolu šećera u krvi te kontrolu krvnog tlaka.

SVEčANA PRISEGA U VOJARNI KULA

U subotu, 8. rujna, održat će se svečana prisega ročnika 3. naraštaja 2007. godine. Svečanost će se održati u Središtu za obuku pješaštva u Sinju s početkom u 10,00 sati.

OBAVIJEST


Zaklada Ana Rukavina u petak organizira akciju za upis u registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži. Akcija će se održati u prostorijama Crvenog križa u Sinju u vremenu od 15,00 do 17,00 sati. Darivatelji koštane srži mogu biti sve osobe u dobi od 18 do 55 godina.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 18,00 i u 20,00 sati prikazuje se animirani film Simpsoni - originalana verzija. Radnja se odvija u Springfieldu, gdje živi skromna obitelj Simpson.