Srijeda, 6.09.2006.

SPORT

Treća HNL:

Junak-Konavljanin 4:0

Golovi: S. Poljak 2min., Wagner Cruz 14. i 88. min., Romac u 69. minuti.

Tablica:
1. Trogir 7 bodova
2. Jadran (KS) 7
3. Junak 6

KRONIKA 92

PP SINJ, 05.09.2006.g. provedena je kriminalistička obrada nad tridesetjednogodišnjakom, kojom je utvrđeno kako je navedeni tijekom 2003. i 2004. godine počinio 3 KD Teške krađe i 2 KD Krađe. Nakon provedene kriminalističke obrade navedeni je pušten, da bi dana 05.09.2006.g. u večernjim satima zatražio liječničku pomoć na HKP bolnice Split prijavivši liječničkom osoblju kako je ozljede zadobio od policijskog službenika. Dijagnosticirane su mu LTO /istegnuće vratnih mišića/, te je nakon ukazane liječničke pomoći, s navedenim razgovor obavio službenik Odsjeka za zakonitost postupanja. Obrada događaja biti će nastavljena tijekom dana.

IZVOR: PU Splitsko-dalmatinska

ALKARSKA POVORKA NA MIMOHODU U đAKOVU



Odlukom Upravnog odbora Viteškog alkarskog društva cijela alkarska povorka u subotu 9. rujna sudjelovat će u svečanom mimihodu u đakovu u povodu obilježavanja 500. godišnjice Državne ergele đakovo i 200 godina uzgoja konja lipicanske pasmine u toj ergeli.
OPšIRNIJE I IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

OPćINA DICMO SUFINANCIRA UčENICIMA KUPNJU KNJIGA

Općinsko poglavarstvo Dicma odlučilo je sa po 500 kuna sufinancirati kupnju knjiga određenih kategorija učenika osnovnih i srednjih škola sa svoga područja. Tako će ovu pomoć dobiti svi prvašići, učenici koji dolaze iz socijalno ugroženih obitelji, zatim iz obitelji s četvero i više djece, odnosno iz obitelji sa troje djece, ako svi idu u školu.
IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

VRIJEME

Pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Vjetar slab, na Jadranu uz obalu ponegdje slab do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 °C.

IZVOR: meteo.hr