Ponedjeljak, 6.08.2012.

Single se dobro oporavlja

Bivši alkarski štitonoša i arambaša Branko Ezgeta – Single dobro se oporavlja od ozljeda zadobivenih u jučerašnjoj nesreći kada se konj alkara Tina Radanovića poskliznuo te poletio prema okupljenom mnoštvu na Pijaci, a prema riječima doktora Radonića iz splitskog KBC-a, u bolnici će se zadržati narednih sedam do deset dana, nakon čega ide na kućnu njegu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak brani naslov

OTOK – Prvom polufinalnom utakmicom, između OSK-a i Junaka, započet će 21. izdanje memorijalnog turnira “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji se održava u spomen na sve poginule branitelje sa područja Općine Otok.

Domaćin OSK i Junak sastaju se 9. kolovoza, a dan poslije za finale igraju Hrvace i Dugopolje. U nedjelju, 11.8. u 16 h je na rasporedu utakmica za 3. mjesto a potom i finale.
Naslov će pokušati obraniti momčad Junaka koja je prošle godine slavila
nakon boljeg izvođenja 11-eraca protiv Dugopolja.
Turnir će otvoriti načelnik Općine Otok Branko Samardžić.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Kronika 192

Jučer oko 19,30 sati, u Sinju, Trg kralja Tomislava, tijekom svečanog mimohoda alkara i njihovih momaka ulicama Sinja, alkarski konj se najvjerojatnije  pokliznuo i  pao kojom prilikom je zbacio jahača i zaletio se među ljude. Udario je 82-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozlijede, dok su lakše tjelesno ozlijeđene još dvije osobe. Kriminalistički  izvidi su u tijeku.

Jučer  oko 03,45 sati, u Sinju, u disco clubu  došlo je do  verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između 22-godišnjaka i 21-godišnjaka koji  je  zadobio teške tjelesne ozlijede. U tijeku su policijski izvidi u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja.
IZVOR: PU SD