Srijeda, 6.07.2016.

Marko Grčić poklonio svoju zlatnu medalju dečku s posebnim potrebamaU sjeni pobjede ragbi reprezentacije Hrvatske na EP u Bugarskoj ostala su dva spomena vrijedna događaja.
Naš kapetan i dugogodišnji reprezentativac Vedran Antić Bere, kojem je ovo bio posljednji nastup, bio je proglašen za naj igrača među 120 natjecatelja, ali je svoju nagradu ustupio Niku Jurišiću jer je smatrao kako je upravo on svojom igrom i liderstvom pridonio pobjedama i osvajanju prvenstva.
Drugi događaj se zbio na dodjeli medalja igračima, kada je naš Marko Grčić dodijelio svoju zlatnu medalju momku s posebnim potrebama koji je dva dana turnira zdušno navijao za reprezentaciju i bodrio ih u svakoj pobjedi. Kada mu je Marko predao svoju medalju, suze i sreća su se ocrtavali na licu navijača kojem je ostao najljepši podsjetnik na naše reprezentativce, a Marku najemotivnija uspomena. Bravo momci!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rezultati drugog dana turnira Sinjski Maligani

Sinoć su odigrana nova četiri dvoboja na turniru “Sinjski Maligani”, a jednaka uzbuđenja uz nove malonogometne mjestorije nas očekuju i danas…

Rezultati:
Tel Compact-Purex 9:1
C.B.Gajo-Lapi Dem 3:4
Pletikosić Gradnja-Bageri 0:1
Rafina dica-TCK 8:2

Raspored (srijeda):
20:15 h Brnaze – Ekipa s termina
21:00 h Dalmacija klima – Ortopedska pomagala corporis
21:45 h Konoba Lučac – Šank linija
22:30 h Kamen Buljan Nino Term – DPH Sinj
IZVOR: WWW.FERATA.HR