Ponedjeljak, 6.07.2015.

Počinje 7. Socijalna samoposlugaDanas počinje 7. Socijalna samoposluga koju organizira Udruga Srma.
Podsjećamo, 29. lipnja Srma je pokrenula 17. akciju prikupljanja odjeće, obuće i drugih potrepština koje će građani u potrebi moći preuzimati od danas poslijepodne.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obrađen tek manji dio prijava poreza na dohodak

Počele se prve ispalate povrata preplaćenog poreza na dohodak građana u 2014. godini, koji su zahtjeve predali u sinjsku ispostavu Porezne uprave.
U prvoj turi Porezna uprava obradila je 1.350 od zaprimljenih 9.235 prijava u sinjskoj Ispostavi. Onima koji su uz prijavu naveli i broj računa otvorenog u nekoj od poslovnih banaka novac bi već trebao biti na računima, a oni koji to nisu učinili trebaju čekati nalog za gotovinsku isplatu koji će im stići na kućnu adresu.
Prema najavama iz Porezne uprave, sljedeće obrade prijava godišnjeg poreza na dohodak u 2014. godini, po zahtjevima predanima u sinjskoj Ispostavi, očekuju se krajem mjeseca srpnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izabrana najljepša okućnica u VrliciTuristička zajednica Grada Vrlike provela je natječaj ‘Izbor najljepše okućnice’.
Tročlana komisija, u sastavu direktorica TZ Vrlika Dijana Maras, slikarica i pjesnikinja likovne udruge ‘Emanuel Vidović i Vlaho Bukovac’ Blaženka Jukić i aranžerka cvjećarstva Cvita Matas, izišla je na teren i ocijenila sve prijavljene kandidate, te je izabrala najljepše uređene okućnice na području grada Vrlike.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjanin Slaven Marasović izabran u NO HajdukaNa Poljudu jučer je vladala poprilična gužva. Međutim, nije to bilo zbog neke važne utakmice ili nadolazeće Ultre. U pitanju su bili izbori i to oni za novi Nadzorni odbor Hajduka u koji je odlukom članova Hajduka izabran i jedan Sinanin, Slaven Marasović.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR