Srijeda, 6.07.2011.

Marica Munivrana predsjednica Kluba žena Sinj

Klub žena liječenih na dojci u utorak 5.7.2011.g. održao je redovnu godišnju i izvanrednu izbornu skupštinu. Prije skupštine članovi kluba položili su cvijeće na grobove preminule Predsjednice pok. Milice Cvitković u Hrvacama i članice pok. Ankice Kelave u Biteliću.
Na samoj skupštini podneseno je godišnje izvješće o radu Kluba i godišnje financijsko izvješće za 2010.g. koji su jednoglasno usvojeni. Uz Dan narcisa prošle je godine za svoje članice Klub organizirao radionicu zdravstvene euritmije, tjednu tjelovježbu, individualna savjetovanja i ultrazvučne preglede.
...

Obavijest

DOM ZDRAVLJA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE je objavio natječaj za zapošljavanje DOKTOR-ICA MEDICINE SPECIJALIST-ICA GINEKOLOGIJE i MEDICINSKE SESTRE - TEHNIČAR. Mjesto rada Sinj. Natječaj vrijedi do 12.7.2011., a objavljen je na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Konstituiran MO Bajagić i Obrovac

Od 14 mjesnih odbora na području Grada Sinja, konstituirano ih je osam. Nakon Suhača, Zelova, Čitluka, Jasenskog, Karakašice i Lučana, sinoć su konstituirana i vijeća mjesnih odbora Bajagić i Obrovac.
Za predsjenika MO Bajagić jednoglasno je izabran Jozo Šimleša, nositelj Nezavisne liste.
Dužnost predsjednika MO Obrovac obavljat će Tomislav Bogdan s Nezavisne liste nositelja Davora Miloševića, koji je izabran većinom glasova.
Večeras će biti održana konstituirajuća sjednica Vijeća MO Turjaci, koja će početi u 20 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prohodnost cesta

Promet je srednje gust, a poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).
IZVOR: HAK
...