Petak, 6.07.2007.

U SKLOPU PROJEKTA "JAVNI RADOVI" ZAPOSLENO 9 OSOBA

Zajedničkim projektom Gradske uprave i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na projektu javnih radova u gradu Sinju zaposlenje je našlo 9 osoba. Pročelnik Upravnog odjela društvenih djelatnosti željko Sesardić rekao je kako su se pri odabiru kandidata vodili činjenicom da su duže vremena prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje te da su osobe koje su u socijalno lošijem položaju.

OBAVIJEST

Hrvatski crveni križ u ponedjeljak će u triljskom Gradskom kinu dijeliti humanitarnu pomoć stanovnicima s područja Trilja koji ispunjavaju kriterije za dodjelu. Pomoć će dobiti teško bolesne, invalidne osobe, obitelji kojima mjesečna primanja po članu domaćinstva ne prelazi preko 500,00 kuna. Podjela počinje u 08,00 sati.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

U srijedu 11. srpnja od 9 do 13 sati u prostorijamna Gradskog društva Crvenog križa Sinj organizira se akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Zbog iznimno teške situacije sa nedostatkom doza krvi mole se građani da pristupe ovoj akciji u što većem broju te tako ublaže ovu kriznu situaciju sa nestašicom krvi . Podsjećamo krv mogu dati sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života.

OBAVIJEST

U Otoku se još danas obavlja larvicidna dezinfekcija komaraca polaganjem kompresa u septičke jame domaćinstava. Mole se stanovnici da u vrijeme dezinfekcije budu kući kako bi se ista mogla obaviti. U slučaju da se iz bilo kojeg razloga ne obavi, potrebno je nazvati broj telefona "Likomed veterine" 701-400 kako bi se naknadno izvršila.

SPORT

Sinoć je održan sastanak uprave Junaka s novim trenerom Sinišom Jalićem, te je dogovoreno kako će službeni početak priprema početi prozivkom igrača 12.srpnja.

I nogometaši Tekstilca dobili su novog trenera. Sinjskog županijskog ligaša vodit će Ivica Glavan.

Završeno je natjecanje u boćanju kup "CETINSKOG KRAJA."
Na natjecanju u organizaciji boćarskog kluba Sinj, sudjelovalo je pedesetak boćara s područja cijelog Cetinskog kraja. Najbolji pojedinac je nakon odličnih igara bio Ivan šušak iz BK Otok
Ovo natjecanje igra se u sklopu prvenstva Hrvatske.

"NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA SINJ 2007."


foto: HKS

HRVATSKI KINOLOšKI SAVEZ
I
KINOLOšKO DRUšTVO SINJ


NACIONALNA IZLOžBA PASA
SVIH PASMINA

04.08.2007.

HIPODROM SINJ

PRIJAVE DO:
20.07.2007.

informacije na e-mail:mladar@gmail.com
...