Srijeda, 6.06.2018.

Uspješno održana 8. Cetina Adventure Race – pobjednici ‘Tim stare pojate’


Najduža jednodnevna avanturistička utrka u Hrvatskoj, prošlu subotu, 2. lipnja, zaljubljenicima u avanturističke sportove pružila je pravu poslasticu.
Osma po redu avanturistička utrka Cetina Adventure Race, u organizaciji Kluba avanturističkih sportova Cetina Adventure iz Sinja, ove godine iznosila je nevjerojatnih 100 kilometara. Utrka koja je svakog sudionika dovela do krajnjih granica izdržljivosti i koja se protezala preko planina Visoke, Visošnice, kanjona Sutine, mjesta Lučane i Zelova, rijeke Cetine i planine Kamešnice.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počele prijave za jubilarni 10. turnir na male branke u organizaciji Sinjskih Maligana

 
Klub navijača Sinjski Maligani i ove godine organizira turnir na male branke, a svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu već danas…

Jubilarno deseto izdanje turnira “Sinjski Maligani 2018” s natjecanjem će početi 27. lipnja, a prijave za natjecanje zaprimaju se do 25. lipnja, dakle dva dana prije početka turnira, kada će biti i izvlačenje parova.

Kotizacija po momčadi iznosi 400 kuna.

Nagradni fond turnira iznosi ukupno 23 tisuće kuna, od čega pobjedniku ide 12 tisuća, drugoplasiranoj momčadi šest tisuća, trećeplasiranoj tri, dok će četvrtoplasirana momčad dobiti tisuću kuna. Također, novčani iznos od po 500 kuna dobit će i najbolji strijelac te najbolji igrač.

Sve informacije vezano uz prijave možete dobiti i na brojeve telefona 095 768 5150 te 095 357 3848.
IZVOR: WWW.FERATA.HR