Utorak, 6.06.2017.

PKD ‘Gaj Labrije’ nastupilo na Aqua festu u Varaždinskim Toplicama


Na poziv direktorice turističke zajednice u nazočnosti petstotinjak gledatelja odigrana je prva ‘Utakmica Delmata i Rimljana’ u Varaždinskim toplicama.
Sudac Ante Norac Kevo ljutito je rekao: ‘Rimljani nisu ispali iz lige!’. U srcu rimskog Aquae Iasae Dalmati nakantali su Rimljane 5:4, a car Dioklecijan ‘Mićo Kovačević’ donio je odluku da su pobijedili Rimljani i tako ostali u ligi. Grad Toplisa, pun rimskih legionara koji nisu ništa mogli šačici Dalmata osim rigorozne odluke cara, pozvali su sve nazočne da dođu u Sinj na revanš 30. srpnja 2017. godine.
I ovoga puta Car je poveo i svoje mezimice koje su otplesale antički trbušni ples u poluvremenu utakmice.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odigrana završnica Lige Cetinske krajine u nogometu

U nedjelju je u Brnazama odigrana završnica Lige Cetinske krajine u nogometu.
Liga se igrala u dvije kategorije: početnici i mlađi početnici. Pred prepunim tribinama naši najmlađi nogometaši oduševili su sve prisutne. Konačan raspored je sljedeći:
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uskoro počinje sezona kupanja na bazenu

U tijeku su pripreme za ovogodišnju sezonu kupanja na Gradskom bazenu u Sinju, koja bi trebala početi 14. lipnja.
Djelatnici gradskog poduzeća Kamičak i radnici koji tijekom godine održavaju bazen privode kraju čišćenje bazenske školjke.
Rukovoditelj aktivnosti na bazenu Stipe Blajić kazao nam je kako će bazenska školjka danas biti očišćena, a novom vodom počet će se puniti tijekom večeri.
Prema njegovim riječima i ove godine na bazenu će biti organizirana obuka neplivača te škola plivanja. Cijene kupanja će ostati kao i prošlih godina, odnosno od 9 do 12 sati – 10 kuna, a od 12 sati do 21 sat – 10 kuna po satu, a za svaki sljedeći sat kupanja plaćat će se dodatnih 5 kuna. U ponudi je i mjesečna članarina u iznosu od 200 kuna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR