Srijeda, 6.06.2007.

USVOJEN PROGRAM ASFALTIRANJA ZA TEKUćU GODINUNa sjednici Gradskog vijeća grada Sinja donesen je Program asfaltiranja nerazvrstanih cesta na području Grada za tekuću godinu, za koji je potrebno 2 milijuna i 500 tisuća kuna. Ove godine prema programu u mjesnom odboru Sinj asfaltirati će se ili presvući asfalt na 11 300 m2 površine, u Brnazama 7900 m2, na Zelovu 2000 m2, u Glavicama 5000 m2, u Gljevu 4000 m2, Lučanima 6 000 m2, Turjacima 7000 m2.

OBAVIJEST

U sklopu radova na uređenju državne ceste D 39, šestanovac - Dubci počeli su radovi ugradbe završnog sloja asfalta zbog čega je do nedjelje obustavljen promet navedenom dionicom Državne ceste. Obilazni praci za vozila u tranzitu, za sva teretna vozila i autobuse su Cista Provo-Trilj- Brnaze- Split - Dubci i obratno. Sudionici u prometu upozoravaju se da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

OBAVIJEST

Napominjemo i sve vozače motornih vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona da će danas dan uoči blagdana Tijelova biti zabrana prometovanja tim vozilima od 15 do 23 sata te na sam blagdan od 14 do 23 sata, zabrana će vrijediti na svim važnijim državnim cestama ali ne i na autocestama.

IZLOžBA FOTOGRAFIJA

U prostorijama sinjske HVIDRA-e još danas se može pogledati izložba fotografija i ostale arhivske građe o 2. bojnoj 4. gardijske brigade.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 20,45 sati prikazuje se horor žetva. Glavna junakinja u čileu istražuje čudo u crkvi koja se nalazi pored ogromnog industrijskog postrojenja, i ustanovi kako je navedeno čudo povezano s ekološkom problematikom...

HUMANITARNA UTAKMICASutra će se u Glavicama odigrati humanitarna utakmica za obnovu mjesne crkve. Sastati će se zvijezde hrvatskog nogometa kojeg predvode Boban, Prosinečki, Jarni i ostali protiv selekcije Cetinskog kraja pojačanu sa nekadašnjim istaknutim hajdukovim igračima koje predvode šurjak i Zlatko Vujović. Početak susreta je u 16 sati.