Ponedjeljak, 6.05.2013.

Trofejna pastrva Mirka Tadića ĐakeNa Cetini i njenim pritocima zaredali su ribički trofeji. Smirivanjem vodene mase Cetine i njenih pritoka počela je 'sa radom' i riba. Najzanimljiviji ulov prijavio je Mirko Tadić-Đaka iz Rude. Poznati ribič ŠRD 'Cetina' iz Sinja na spoju izlaznog kanala HE Orlovac i rijeke Rude pored velikog mosta prije par dana je ulovio pastrvu potočaru od 5,6 kg i dužine 71 cm.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ŠK Alkar Sinj najbolja u Vodicama

Proteklog vikenda u Vodicama se održao košarkaški turnir za mlađe kategorije na kojem je nastupila Škola košarke Alkar Sinj, koja je u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila prvo mjesto.
Vodice su tako 4. i 5. svibnja bile domaćin turniru u košarci za dječake rođene 2001. i mlađe. Za medalju su se borile škole košarke Alkar, Dražen Petrović, Zadar i Cibona.
Prvog dana turnira Alkar je u prvoj utakmici pobijedio Zadar rezultatom 47-40, a u drugoj utakmici Šibenčane rezultatom 54-33. U nedjelju su mali košarkaši pobijedili i Cibonu, rezultatom 41-39, te tako osvojili 1. mjesto ovog jakog turnira. Šibenčani su u ukupnom poretku bili drugi, Zadrani treći, a Cibona četvrta.
Škola košarke Alkar nastupila je u sljedećem sastavu: Vinko Lozančić, Frano Pralija, Dino Jukić, Sandro Žižić, Ivo Zukanović, Borna Jurela, Andrija Jenjić, Mate Jenjić, Karlo Ljubičić, Toni Križanac, Bruno Čović, Bruno Jukić, Ivan Bazina.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ragbijaši Sinja u finalu PH

Sinjski ragbijaši uspjeli su u uzvratnom susretu polufinala prvenstva Hrvatske obraniti prednost od 14 poena iz prve utakmice protiv Zagreba, stoga poraz u drugoj nije utjecao na veliko slavlje koje je uslijedilo nakon završetka utakmice.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR