Petak, 6.05.2005.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE MARIJANA SIKIRICE

"Grad čačvina u prošlosti" naziv je knjige autora Marijana Sikirice, koja će večeras biti predstavljena u Trilju. Riječ je o zavičajnoj povijesnoj čitanci triljskog učitelja, nastanjenog u Jabuci, koji ovim prikazom prati zbivanja u čačvini i oko nje od spomena imena pa do kraja 128. stoljeća.
O knjizi će govoriti prof. Miljenko Buljac, Stjepan Bekavac, predstavnik izdavačke kuće «Alfa» kao i sam autor. Početak je najavljen za 20 sati u kino dvorani u Trilju.

URUčIVANJE ODLUKA O PODUZETNIčKIM KREDITIMA

U ponedjeljak u 9 sati u Uredu gradonačelnika grada Sinja bit će upriličeno uručivanje Odluka o odobrenju kredita po Zaključku gradskog poglavarstva o odabiru poduzetničkih projekata poduzetnika početnika za 2005. godinu, donesenih na 98. sjednici Gradskog poglavarstva.

SPORT

Sutra će se u Sinju održati veliki turnir u basketu, igra se po sustavu 3+1, prijave se vrše bez kotizacije, a za najbolje ekipe osigurane su bogate nagrade. Turnir će se održati na Trgu Franje Tuđmana s početkom u 10 sati, a za prijavu nije bitna starosna dob. Zainteresirani se mogu javiti u prostorije HSLS-a, ili nas mobitel:091/531-1415.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje se uglavnom oblačno sa slabom kišom mjestimice. Razvedravanje se očekuje krajem dana. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Dnevna temperatura zraka kretat će se od 19 do stupnja.