Petak, 6.04.2018.

Sinj: Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja


U okviru projekta ‘Treća dob – u sridu’ sutra, 7. travnja Udruga Srma i Klub žena liječenih na dojci Sinj obilježit će Svjetski dan zdravlja.

Program će se odvijati na sinjskoj Pijaci od 10 do 11 sati. Članovi i volonteri Srme i Kluba žena promovirat će zdravlje i socijalne usluge za starije i nemoćne.
IZVOR: WWW: FERATA.HR

Vukovarski vatrogasci posjetili Sinj


Povezanost i veliko prijateljstvo koje se razvilo između Sinja i Vukovara svako malo dobiva novu pozitivnu dimenziju.
Brojne su braniteljske i civilne udruge, sportski kolektivi, ali i brojni pojedinci iz sinjskog i vukovarskog kraja koji su se na različite načine povezali i sprijateljili. Ova povezanost još je izraženija od trenutka kada se prije godinu dana održala Svečana Sinjska Alka u Vukovaru u čast braniteljima Domovinskog rata, posebno onima koji su položili svoje živote za slobodu Hrvatske. Jučer je ispisana nova stranica prijateljstva Vukovara i Sinja. U posjet svojim sinjskim kolegama došli su članovi JVP Vukovar. Tom prigodom na Športsko rekreativnom centru ‘Ivica Poljak Sokol – Andrija Alčić’ vatrogasci iz JVP Vukovara i Sinja posadili su drvo prijateljstva kao znak početka nove suradnje i prijateljstva dvije javne vatrogasne postrojbe. Svečanost je počela podizanjem državne zastave na jarbol, a to su napravili saborski zastupnik Miro Bulj i brat pokojnog Sokola, Željko Poljak, koji je bio inicijator ovog okupljanja.
Opširnije...
IZVOR: WWW: FERATA.HR

Priopćenje za javnost PUSD

Dolaskom proljeća i povoljnijih vremenskih prilika, započinje sezona intenzivnije vožnje mopeda i motocikala, odnosno povećava se broj vozača mopeda i motocikala u prometu.
Opširnije...
IZVOR: WWW: FERATA.HR