Srijeda, 6.02.2013.

Otvorena izložba 'Didi s Kamešnice'U galeriji Galiotović sinoć je otvorena izložba 'Didi s Kamešnice'. Izložba se odvija u okviru projekta 'Žena u Dalmatinskoj zagori', a organiziralo ju je Kulturno umjetničko središte Sinj u suradnji s Etnografskim muzejom iz Zagreba. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mačkarske svečanosti u Karakašici

U subotu, 9. veljače u svoje ovogodišnje mačkarske pohode kreću mačkare iz Karakašice. Polazak je u 9 sati i 30 minuta s Runjiniih ledina, odakle se kreće u obilazak okolnih selja, po već ustaljenoj ruti. Povratak na Runjine ledine očekuje se oko 17 sati, kada će se održati bal pod maskama uz glazbu uživo.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poziv za predlaganje programa

Grad Sinj objavio je poziv za predlaganje programa manifestacije 'Dani Alke i Velike Gospe 2013.'Na poziv se sa svojim prijedlozima mogu javiti ustanove, udruge i pojedinci zainteresirani za sudjelovanje u manifestaciji koja će se odvijati tijekom srpnja i kolovoza ove godine. Uz obrazloženje prijedloga programa predlagatelji trebaju dostaviti i financijski plan u kojem će, uz specifikaciju troškova za izvršenje predloženog programa, navesti podatke o ukupnim troškovima izvršenja programa, o dijelu sredstava koje osiguravaju iz vlastitih i drugih izvora, te o dijelu sredstava čije se osiguravanje očekuje iz Proračuna Grada Sinja. Rok za dostavu prijedloga je 05. travnja 2013. godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR