Ponedjeljak, 6.02.2012.

Snijeg i dalje stvara velike problemeSnijeg noćas nije padao na većem dijelu Cetinskog kraja, ali jaka bura koja puše i poledica stvaraju velike probleme na svim prometnicama Cetinskog kraja. Poledica i veće količine snijega stvaraju probleme i u užem središtu Sinja. Čićenje užeg gradskog središta i prilaze važnijim ustanovama kao što su ispostava Doma zdravlja i dječji vrtići jučer su obavljali i pripadnici HV-a. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odgođeno predavanje u Otoku

Dipl. Zvonko Balta iz Hrvatske poljoprivredne komore izvijestio nas je kako se zbog vremenskih neprilika odgađa predavanje za poljoprivrednike s područja Općine Otok na temu 'Višestruke sukladnosti po pitanjima poticaja u poljoprivredi'. Predavanje se odgađa do daljnjega, a o novom terminu poljoprivrednici će biti pravovremeno obaviješteni.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Novi raspored župskih događanja

Zbog vremenskih nepogoda susreti s osnovnoškolcima, roditeljima prvopričesnika i roditeljima krizmanika odgađaju se za idući tjedan i to po rasporedu: 4.razredi-ponedjeljak, 13. veljače u 18,30h

5. i 6. razredi-utorak, 14. veljače u 19,30h
7. razredi –srijeda, 15. veljače u 19,30h
8. razredi-četvrtak, 16. veljače u 19,30h

Povodom Stepinčeva, 10. veljače sveta misa s prigodnim programom služit će se u 18,00 sati. U prigodi Blagdana Gospe Lurdske i Dana bolesnika, koji se obilježava 11. veljače sveta misa za bolesnike uz dijeljenje sakramenta bolesničkog pomazanja služit će se 10 sati. Tom prigodom organizirat će se okrijepa za sve nazočne na misi (čaj,kava...)

Odgođeni zaručnički tečaj održat će se u sinjskom samostanu u petak, subotu i nedjelju i to po istom vremenskom rasporedu.

IZVOR: WWW.FERATA.HR