Srijeda, 6.02.2008.

NOćNE AUTOBUSNE LINIJE U CETINSKOM KRAJU?




Gradonačelnici Sinja i Trilja, te načelnici općina Hrvace i Otok, u Splitu su, s dožupanicom Anđelkom Vuko, razgovarali o mogućnosti uvođenja dodatnih linija nakon 19,00 sati, te uvođenju noćne autobusne linije, kojom bi se mladima osigurao prijevoz kući nakon noćnog provoda. Tako bi se petkom, subotom i nedjeljom uvela kružna autobusna linija, s polaskom iz Sinja, pola sata nakon ponoći. Cijena putničke karte bila bi uobičajena, a razliku do ekonomske cijene podmirivali bi gradovi i općine, te županija

ZA ODRžAVANJE CESTA I šKOLSTVO IZ žUPANIJE 14 MILIJUNA KUNA

U okviru Plana građenja i održavanja županijskih i lokalnih cesta u 2008. godini, iz proračuna Splitsko - dalmatinske županije, za održavanje cesta na području Cetinskog kraja izdvojit će se ukupno 8 milijuna i 700 tisuća kuna.
U osnovno i srednje školstvo na području Cetinskog kraja, županija će ove godine izdvojiti oko 5 milijuna i 300 tisuća kuna.

OBAVIJEST IZ VAD-a



Uprava VAD-a danas u 13,00 održat će sastanak s projektantom Antom Milasom, koji je prije sedam godina napravio idejno rješenje uređenja Alkarskog trkališta. Prema planovima VAD-a nove montažne tribine bi trebale imati oko 10 tisuća sjedećih mjesta, a svečana loža bi trebala biti manja.

"čISTA SRIJEDA"



Danas je čista srijeda ili Pepelnica, kojom je počela Korizma. Zapovjedni je post i nemrs.
Poslijepodnevna sveta misa u Crkvi Gospe Sinjske služit će se u 18 sati, u Glavicama i Lučanima mise će početi u 16,00 a u Karakašici u 17,00 sati. Nakon svetih misa bit će obred pepeljavanja.

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras u 19 sati i 30 minuta prikazuje se američka romantična komedija «Dnevnik jedne dadilje», sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi.

OBAVIJEST POLICIJSKE UPRAVE SPLITSKO-DALMATINSKE

Povodom međunarodne prijateljske nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Nizozemske, koja će se odigrati u Splitu na gradskom stadionu Poljud dana 06. veljače 2008. godine s početkom u 20,30 sati obavještavamo građane o postupanju policije:...