Ponedjeljak, 6.01.2020.

Uspješno zaključen novogodišnji boogie padobranski spektakl nad Sinjem


Aeroklub Sinj i klub Sky force iz Poljske organizirali su sedmodnevno druženje i skokove padobranaca povezano uz novogodišnje praznike pod nazivom “Novogodišnji boogie Sinj 2019 / 2020”.
Za tu priliku iz Poljske je doletio dvomotorac Short SC.7 Skyvan koji može ponijeti 24 padobranca za skokove s visina preko 4 000 metara.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prolić gradnja i Torcida Otok u finalu sinjskog malonogometnog turnira

Nedjelja navečer na sinjskom je turniru u rasporedu imala polufinale u kojem su razloga za slavlje imale momčadi Torcide Otok i Prolić gradnje…

U prvom dvoboju Torcida Otok je opravdala status favorita u srazu sa ŠD Branitelj i relativno lako stigla do finala, rezultatom 6:1. Otočanima će ovo biti prilika da nakon triljskog osvoje i sinjski turnir.

Drugi dvoboj, u kojem su snage odmjerili Prolić gradnja i CB Bila boja bio je kudikamo neizvjesniji. Naime, kako u regularnom vremenu nije bilo pobjednika, a niti golova, odluka o finalistu pala je nakon izvođenja penala u kojem su više spretnosti pokazali igrači Prolić gradnje.

Finalni dan započinje od 18,30 sati susretom za treće mjesto, nakon čega slijedi nastup mažoretkinja, dok će od 20 sati na parket istrčati finalisti turnira u borbi za glavnu nagradu.

Također, bit će upriličena i nagradna igra za posjetitelje, ako i dodjela priznanja za najbolje pojedince i momčadi.

Rezultati:
Š.d.Branitelj – MNK Torcida Kavana Otok 1:6
Prolić gradnja – C.b.Bila boja Sinj 0:0 (penali 7:6)

Finalni dan – ponedjeljak:

18,30: Utakmica za treće mjesto: Š.d.Branitelj – C.b.Bila boja

– nastup sinjskih mažoretkinja

20,00: Završnica turnira: Prolić gradnja – MNK Torcida Kavana Otok

– nagradna igra za gledatelje

– dodjela nagrada i priznanja

IZVOR: WWW.FERATA.HR