Srijeda, 6.01.2016.

Otvorena službena facebook stranica Svetišta i Župe Gospe SinjskeŽupa Čudotvorne Gospe Sinjske 5. siječnja otvorila je facebook stranicu ‘Gospa Sinjska’, službenu facebook stranicu Svetišta i Župe Gospe Sinjske.

Iz Župe ističu kako je ovo još jedna platforma na kojoj će biti objavljivane informacije iz života župne zajednice, kao i sva važna slavlja u jednom od najvećih marijanskih svetišta hrvatskog naroda.

Također upozoravaju da već postoje neke ‘face stranice’ koje nose naziv Svetišta, odnosno zaštitnice Sinja i Cetinske krajine, te ističu da to nisu službene stranice, te da nikako ne predstavljaju siguran izvor informacija o događanjima u samostanu Gospe Sinjske.

Objave na facebook stranici ‘Gospa Sinjska’ mogu pratiti i osobe koje nemaju facebook profil.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mladi Čaporičani na turniru u Sarajevu

Treću godinu za redom na međunarodnom malonogometnom turniru šampion junior kup ‘Sarajevo 2016′ sudjeluju i mladi nogometaši NK Čaporice – Trilj.
Ovaj turnir na kojemu nastupa više od 100 ekipa iz mnogih europskih zemalja održava se od 07. do 10. siječnja 2016 godine. NK Čaporice Trilj natjecat će se u dvije kategorije: U-10 (2006 godište i mlađi i U-13 (2003 i mlađi).
Pod vodstvom trenera Antonia Živaljića, Željka i Ćire Lagatora u Sarajevo putuje 25 mladih nogometaša.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otkazani koncerti BLUZ-a i Underdog CRO

Loše vremenske prilike spriječile su održavanje najavljenih nastupa sinjskih bendova Underdog CRO i Bluz, čime je manifestacija Advent u Sinju trebala i službeno završiti.
Ipak, Grad Sinj kao organizator ističe da je manifestacija, s obzirom da je održana po prvi put, postigla izniman uspjeh i zahvaljuje svim sudionicima i posjetiteljima.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Božićno-novogodišnji malonogometni turnir

Odigrano je nekoliko četvrtfinalnih susreta 34. Božićno-novogodišnjeg turnira Sinj 2015./16. godine. Donosimo rezultate i raspored nastavka turnira…

Utorak; 05. siječnja 2016. godine
Noa Skin – Havana Club 0:4
Kamen Buljan – Brnaze (veterani) 5:2
Carpe Diem Knin – Il Victum 0:3

U srijedu ( 06. siječnja 2016. godine ) su na rasporedu susreti:
19 : 15 Kavana Fritula – Havana Club
20 : 15 Podrug Color – Torcida Otok (veterani)
21 : 15 Bila Boja – MNK Dalmacija (četvrtfinale)

Četvrtak ( 07. siječnja 2016. godine )
19 : 15 Dalmacija CB Magla – Restoran Feniks (veterani)
20 : 15 Bila Boja – Šentija (veterani)
21 : 15 Podrug Color Dicmo – Auto Labinko (četvrtfinale)

IZVOR: WWW.FERATA.HR