Subota, 6.01.2007.

BLAGDAN BOGOJAVLJENJA

Danas je blagdan Bogojavljenja ili Tri kralja, tim blagdanom zaključuje se središnji skup božićnih običaja. U crkvama župe Gospe Sinjske svete mise su prema nedjeljnom rasporedu, s iznimkom da se misa u 11 i 30 neće služiti.

SVE CESTE U CETINSKOM KRAJU SU PROHODNE

Zbog izrazito niskih jutarnjih temperatura, slane i poledice, na cestama Cetinskoga krja djelatnici sinjske Nadcestarije već od 4 sata ujutro posipali su kritične dionice cesta u našem kraju - izvijestio nas je dežurni Jozo Marunica. Tako su posute ceste Trilj Bisko, Brnaze Trilj, Trilj - Biorine, Butige - Bisko, Trilj kamensko, Han Grab, Ruda Vrabač, Vojnić Trilj , Košute Vojnić i Vrlika Sinj. Sve ceste u našem kraju prohodne su, a vozačima se savjetuje dodatan oprez pri vožnji navedenim dionicama.

KRONIKA 92

PP SINJ, 04.01.2007.g. izvršena je kriminalistička obrada nad četrdesetčetvorogodišnjakom te je utvrđeno kako je navedeni u vremenu od 01.01.2001.g.-03.01.2007.g. u više navrata u alkoholiziranom stanju zlostavljao suprugu i djecu. Slijedi mu KP po čl.215A/Nasilničko ponašanje u obitelji i čl.213/Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe/ KZ.
IZVOR: PU SD

SPORT

Malonogometni turnir u Sinju ušao je u završnicu. U polufinalnim susretima Guj Slivno pobjedio je caffe bar žohar iz otoka 5:1 dok je IBž Polini Zagreb sa 7:2 bio bolji od sinjskog caffe bara old star.Završnica počinje u 19 i 15 kada se sastaju za treće mjesto žohar iz Otoka i old star iz Sinja, a nakon toga finalna utakmica između Guj Slivna iIBž Polini.


Danas je i polufinalni dio Triljskog turnira. Prije službenih susreta u 16 sati revijalna malonogometna poslastica u kojem se sastaju djevojke Trilja i čaporica. Nakon toga u 16 i 30 prvi polufinalni susret caffe bar Dovita Sinj Gasta i Bule - Almont >>Košute, a u 17 i 30 Guj Slivno i Zabava počinje iz Dugopolja. Završnica triljskog turnira igra se sutra.