Srijeda, 5.12.2012.

Sinj u pripremi za blagdaneNa dnu sinjske Pijace jučer je postavljena božićna jelka. Djelatnici Kulturno umjetničkog središta Sinj jučer su okitili uži centar grada, a očekuje se kako će uskoro biti okićena i jelka.
Kako doznajemo od sinjskog dogradonačelnika Zorana Vujanovića, prekrasnu jelku Gradu Sinju poklonila je profesorica Smilja Romac. Vujanović je istaknuo kako Grad Sinj neće investirati u nove ukrase kojima će se okitit jelka i središte grada. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Monografija Gradske glazbe Sinj

Povodom 150 godina rada i djelovanja Gradske glazbe Sinj večeras u 19 sati i 30 minuta u Alkarskim dvorima upriličiti će se promocija Monografije Gradske glazbe Sinj.
Uz autora teksta prof. Velimira Borkovića monografiju će predstaviti dr. sc. Joško Belamarić i prof. Marko Duvnjak.
Dva dana kasnije, u petak, 7. prosinca na istom mjestu u večernjim satima bit će održana svečana sjednica Gradske glazbe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas počinje Dječji tjedan

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa 2012. godine udruga 'Cjelovit život' organizirala je Dječji tjedan koji će početi danas i trajati do 13. prosinca.

Danas u 18 sati u gradskom kinu Dječja dramska sekcija Sinjskog pučkog kazališta izvest će predstavu 'Nema poraza za djeda Mraza', a nakon toga će biti podjela slatkiša djeci. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR