Četvrtak, 5.11.2009.

Obavijest

Predsjednici i povjerenici pčelarskih udruga s područja Dalmacije sutra, 6. studenoga, će održati sastanak kojem će nazočiti i predsjedništvo Saveza pčelara Hrvatske. Razgovarat će se o prijevozu i selenju pčela na nove lokacije. Sastanak će se održati u Općinskoj dvorani u Otoku s početkom u 17,00 sati, a pozvani su svi pčelari s područja Cetinskog kraja.

Obavijest iz HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra, 6. studenoga, će bez napajanja električnom energijom biti potrošači na području Brnaza, od Vukasovića ulice do kuće Kuzmić, te od Masle do Čarića, zatim potrošači s lijeve strane Državne ceste Sinj–Brnaze od kuće Benja do škole, i to u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.
Bez struje će sutra biti i potrošači u Dicmu, uz Državnu cestu Split – Sinj od skretanja za radnu zonu do skretanja za Prisoje, u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.

Počelo cijepljenje protiv sezonske gripe

Obiteljski liječnici, na području koje pokriva sinjska ispostava Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, danas su počeli s cijepljenjem protiv sezonske gripe. Njima je raspoređeno 1700 doza cjepiva iz prve od tri pošiljke. U ispostavi Zavoda cijepljenje će početi u ponedjeljak. Podsjetimo kako prednost pri cijepljenju, kao i dosada, imaju osobe starije od 65 godina, kronični bolesnici i zdravstveni radnici. Za njih je cjepivo besplatno, a ostali ga moraju platiti 55 kuna. Liječnici napominju kako će cjepiva biti za sve pa nije potrebno stvarati gužve u ordinacijama. Dodajmo kako cjepivo protiv sezonske gripe nije otporno na virus nove pandemijske H1N1 gripe. Cijepljenje protiv svinjske gripe počet će u prosincu.

Obavijest

KUD Brnaze poziva svoje članove i druge građane da od 19,00 do 22,00 sata dođu u prostorije Društva i sobom ponesu osobnu iskaznicu ili rodni list radi obnavljanja evidencije članstva.

Udruga Studenti Cetinske krajine u Zagrebu održala 3. redovitu izbornu Skupštinu

Dana 4. studenoga 2009. Udruga Studenti Cetinske krajine u Zagrebu održala je 3. redovitu izbornu Skupštinu na kojoj su izabrani novi članovi Nadzornog i Upravnog odbora, Predsjednik, potpredsjednici te tajnik udruge. Prije samih izbora dosadašnji predsjednik udruge Ivan Bota pozdravo je nazočne, podnio izvješće o dosadašnjem radu udruge te upoznao članove skupštine sa pozitivnim financijskim poslovanjem udruge. Također Bota se zahvalio svim članovima na suradnji i potpori u radu udruge te svim dobročiniteljima udruge.Novi članovi Nadzornog odbora su: Ivan Mihaljević, Lovre Jadrijević i Petra Jenjić. Novi članovi Upravnog odbora su: Ivan Jenjć-predsjednik, Zrinka Marić-potpredsjednica, Ivan Čugura-potpredsjednik, Petar Kliškinić-tajnik, Stipe Babić, Tino Dinarina, Mario Bošnjak, Jasmina Skorup i Hrvoje Domazet.
Nakon što je izabran za novog predsjednika Ivan Jenjić je preuzeo predsjedanje Skupštinom te se zahvalio na ukazanom povjernju uz obećanje da će ga opravdati radom i zalaganjem te se zahvalio staroj Upravi na dosadašnjem radu. Dosadašnji predsjednik Ivan Bota na prijedlog Petra Kliškinića zbog zasluga i doprinosa udruzi proglašen je počasnim predsjednikom udruge.