Petak, 5.09.2014.

Sutra koncert Mate Miše Kovača u Sinju!Na sinjskom Hipodromu sutra će se održati koncert legende hrvatske glazbene scene Mate Miše Kovača. Kao gošća na koncertu će nastupiti Mišina kći Ivana Kovač.
Koncert će se održati u okviru ‘Ožujsko balote kupa 2014.’ koji se i ove godine održava na boćarskim terenima na sinjskom Hipodromu. Riječ je o turiniru koji je počeo u lipnju, a od tada se održavao na 49 terena od Zadra do Metkovića. Sutrašnje veliko finale najavljuje organizator Igor Pecotić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

11. međunarodni kadetski ragbi turnir

Na SC ‘Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić’ u Sinju sutra u 15 sati održati će se 11. međunarodni kadetski ragbi turnir, kojeg organizira RK Sinj.
Na turniru će nastupiti 6 ekipa – Sinj, Nada, Brač, Makarska, Vitez i Tomislav. Turnir je dio programa manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Misa kod Husine jame na VagnjuSutra u 11 sati pokraj Husine jame na Vagnju, na planini Kamešnici služit će se sveta misa za sve žrtve fašističkog i komunističkog terora II. svjetskog rata i poraća.
Svetu misu predvodit će i propovijedati mons. Tomislav Čubelić, katedralni župnik u Splitu, uz koncelebraciju ostalih svećenika s cetinskog i livanjskog područja.
Misa za žrtve fašističkog i komunističkog terora II. svjetskog rata i poraća kod Husine jame održava se od 1999. godine, a 2000. je na tom mjestu podignuta i spomen-kapela na čast Čudotvornoj Gospi Sinjskoj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završila sezona kupanja na bazenu

Sezona kupanja na sinjskom Gradskom bazenu završila je jučer.
Ovogodišnja sezona kupanja na Gradskom bazenu u Sinju počela je 13. lipnja, a pema riječima voditelja Bazena Stipe Blajića, zbog vremenskih neprilika bila je lošija od prethodnih.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Smotra pasa ptičara

U organizaciji Kinološkog društva Sinj sutra će se održati smotra i ispit prirođenih osobina za pse ptičare.
Zborno mjesto je u pizzeriji ‘Fantazija’ u 8 sati. Prijave se vrše kod Dragana Milanovića na broj mobitela 0987173- 3083.
IZVOR: WWW.FERATA.HR