Četvrtak, 5.07.2007.

SINIšA JALIć TRENER JUNAKA

SINJ - Siniša Jalić je imenovan novim trenerom NK Junak. Tako je odlučio novi Upravni odbor sinjskog kluba, na svojoj drugoj sjednici. Jalić jedan od trenera iz Hajdukove omladinske škole. Bio je pomoćnik Ivanu Kataliniću, a nekoliko kola je vodio i Cibaliju iz Vinkovaca. Junak bi za desetak dana trebao krenuti sa pripremama za novu sezonu u 3 HNL-jug. Još treba kazati da će se u ponedjeljak održati osnivačka Skupština « škole nogometa Sinj «, koja će djelovati pri NK Junak, a u koju će biti uključeni i dječaci iz NK Tekstilac. Voditelj te škole bi trebao biti prof. Tomislav Bilić. Inicijativa za osnivanje ove škole je potekla iz ZšU- Grada Sinja.
IZVOR: vrilo.com

UKLONJENI SPORNI šTEKATI SA SINJSKE PIJACE

Jutros oko osam sati komunalni redari i zaštitarske tvrtke uz nadzor policije uklanjali su dijelove ili cijele štekate na sinjskoj pijaci.
Kako nas je informirala pročelnica u Odjelu za komunalne djelatnosti Ivana Majić vlasnicima ugostiteljskih objekata štekati su uklanjani zbog neposjedovanja rješenja za korištenje javne površine, dok su drugi odstupali od dozvoljene kvadrature po rješenju.

SUTRA REZULTATI UPISA U 1. RAZRED SREDNJIH šKOLA

U petak, 6. srpnja, najkasnije do 12,00 sati, sve škole trebaju objaviti nepopunjena upisna mjesta i podatke o rezultatima upisa u prvi razred. Drugi upisni krug je u ponedjeljak, 9. srpnja, od 08,00 do 16,00 sati. Rezultati će biti objavljeni u utorak, 10. srpnja, najkasnije do 12,00 sati, a upisi će se obavljati u srijedu od 08,00 do 16,00 sati. Učenici koji se ni u drugom krugu ljetnog upisnog roka ne upišu u prvi razred, moći će to učiniti krajem kolovoza, u jesenskom roku. Tada će se upisivati u odjeljenja koja su ostala nepopunjena u ljetnom upisnom roku.

AKCIJA TZ GRADA SINJA

U okviru projekta «Volim Hrvatsku» pod geslom «Više cvijeća- manje smeća» i ove godine Turistička zajednica Grada Sinja provodi akciju izbora najljepše okućnice i najljepšeg balkona na području Grada. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona Turističke zajednice 826-352. Najljepši okućnica i balkon bit će nagrađeni.

SKUP INOVATORA U GLAVICAMA

Društvo inovatora «DIASUS» iz Splita u Glavicama na ranču Mustang danas u 17 sati organizira svečani skup Inovatora na kojem će biti uručena priznanja najboljim inovatorima Dalmacije. U sklopu skupa bit će i predstavljanje knjige «INOVACIJA ZA TRžIšTE 2007.»

OBAVIJEST

Djelatnici «Likomed veterine» u općini Otok danas, 5. srpnja, i u petak obavljat će drugu po redu larvicidnu dezinfekciju komaraca polaganjem kompresa u septičke jame domaćinstava. Mole se stanovnici da u navedene dane budu kući kako bi se dezinfekcija mogla obaviti. U slučaju da se iz bilo kojeg razloga ne obavi, mještani se mogu javiti na broj telefona 701-400 kako bi se naknadno izvršila.

KRONIKA 92

PP SINJ, 03.07.2007.g. u PP Sinj pristupio je četrdesettrogodišnjak i prijavio kako mu je dana 30.06.2007.g. u gradskom parku dok je sakupljao plastičnu ambalažu prišao nepoznati muškarac te ga bez ikakvog razloga udario šakom u glavu. Zadobio je TTO. Za počiniteljem se traga.
IZVOR: PU SD