Srijeda, 5.07.2006.

DANAS REZULTATI UPISA U SREDNJE šKOLE

Na svim oglasnim pločama sinjskih srednjih škola jutros su objavljeni rezultati prvog upisnog kruga u prve razrede. Kako doznajemo od ravnatelja škola gimnazija Dinka šimunovića jedina je srednja škola na području grada u kojoj neće biti drugog upisnog kruga, naime u toj školi popunjeno je svih 90 ponuđenih mjesta.
...

SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA

Sjednica Gradskog vijeća najavljena je za petak 7. srpnja. Razmatrat će se 10 točaka dnevnoga reda, a od zanimljivijih izdvajamo izvješća o radu Gradskoga poglavarstva i godišnjem Proračunu Grada Sinja. Na sjednici će biti i prijedlog programa Kulturno zabavne i športske manifestacije "Dani Alke i Velike Gospe", a najviše točaka sjednice zauzetiće izvješća udruga i ustanova koje djeluju u sklopu Grada.

AUDICIJA ZA PJEVAčE AMATERE

U prostorijama Kulturno umjetničkog središta danas je audicija za natjecanja pjevača amatera "Mikrofon je vaš". Voditelj Mojmir čačija očekuje veliki broj zainteresiranie djece za natjecanje koje će se održati 3. kolovoza u sklopu manifestacije dani Alke i Velike Gospe.



GALERIJA GALIOTOVIć

U Galeriji Galiotović još uvijek se može pogledati izložba Latice Ivanišević naziva "Latica i njena priča". Izložba se može pogledati do 12. srpnja u vremenu od 10 do 12 sati.

"LETEćA ALKA"


Leteca Alka se održava dana 7,8,9.srpnja 2006.

Program izgleda ovako!

Dolazak i smještaj, dana 7.srpnja. Smještaj privatni, ili camp na
letjelištu.
Istog dana ce se održati tecaj extrema u organizaciji škole Pegaz,
na Perucčom jezeru.
Natjecanje se održava 8.srpnja.
...

VRIJEME

Danas će biti sunčano i vrlo toplo vrijeme s temperaturama zraka do 33 stupnja Celzijeva.