Utorak, 5.06.2012.

Privremena regulacija prometa

U tijeku su radovi na izgradnji razdjelnog kanalizacijskog sustava u sjevero-zapadnom dijelu Grada Sinja, koji obuhvaća i rekonstrukciju oborinske kanalizacije u ulici Ante Starčevića. Zbog toga će se od 04. do 11. lipnja primjenjivati privremena regulacija prometa, na način, da se postavljanjem semafora omogućuje naizmjenično korištenje jednog kolnog traka od mosta na Ćosinu potoku u ulici A.Starčevića do spoja sa ulicom A.K. Matasa.
Molimo sugrađane za strpljenje i razumijevanje.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Sinoć od 20.00 do 21.00 sat u mjestu Gornji Bitelić kod Sinja, 76-godišnjak je smrtno stradao prilikom napada bika. Dok je čuvao stado goveda, 76-godišnjak je pokušao svezati bika, koji ga je tom prilikom napao i teško ozlijedio. Od posljedica ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Policijski službenici PP Sinj su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je tijekom jutra u Sinju i Trilju izvršio krađe betonske skulpture i raznog alata. Protiv njega je također podneseno Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.
IZVOR: PU SD