Subota, 5.06.2010.

"Dani Košuta 2010."

Povodom proslave Blagdana Presvetog Srca Isusova i Dana Košuta 2010. Mjesni odbor Košute, Udruga za promicanje i očuvanje kulturne baštine "Košuta", Nogometni klub Košute i Kulturno društvo Trilj pripremili su tjedni program proslave
Otvaranje "Dana Košuta 2010." biti će upriličeno 6. lipnja uz nastup triljskih mažoretkinja, Limene glazbe Sv. Mihovil, ženske klape Košuta, Klape Hrvace i Klape Sinj, a sama proslava će trajati do 12. lipnja.

Grad Sinj će do kraja mjeseca prema programu javnih radova koji se financiraju iz državnog proračuna zaposliti još 50-ak osoba

Grad Sinj će do kraja mjeseca prema programu javnih radova koji se financiraju iz državnog proračuna zaposliti još 50-ak osoba, izvjestio je pročelnik upravnog Odjela za društvene djelatnosti grada Sinja Željko Sesardić

Obavijest

Danas, 5. lipnja, u 18 sati u Svetištu Gospe Sinjske održat će se mjesečni molitveni susret svih članova župnih zajednica. Cilj susreta je jačanje župnog zajedništva i rast u vjeri. Susret je otvoren i svim drugim zainteresiranim župljanima.

24. Susret hrvatskih puhačkih orkestara

Novi Vinodolski ovog vikenda domaćin je 24. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara. Na natjecanju koje počinje danas, 5. lipnja,  u 17 sati, sudjeluje i Gradska glazba Sinj.

Kino danas

U sinjskom kinu u 20,15 sati prikazivat će se američka akcijska komedija „Špijun iz susjedstva“, sa Jackie Chanom u glavnoj ulozi.

Sport

Treća utakmica „Prvenstva Dalmacije u balotama“ koje  organizira Slobodna Dalmacija održat će se sutra, 6. lipnja,  u Sinju. Improvizirano boćalište  napravljeno će biti na Trgu dr. Franje Tuđmana, a utakmice počinju u 9 sati.

Stanje na cestama

Pozivamo vozače da, u sklopu preventivno-sigurnosne akcije „Dani tehničke ispravnosti vozila 2010“, od 7. do 12. lipnja, besplatno provjere svoja vozila (opće stanje, kontrola kočnica i isparavanje tekućine za kočnice, donji postroj, ispušne plinove i svjetlosnu signalizaciju) u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.
Sve dodatne informacije nađite na našoj web-stranici: www.hak.hr ili doznajte u najbližoj stanici za tehnički pregled vozila.
Podsjetimo: tehnički ispravna vozila ključni su čimbenik sigurnosti cestovnog prometa.
Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence.
IZVOR: HAK