Utorak, 5.05.2015.

Veleposlanik Nobilo primio izaslanstvo Viteškog alkarskog društvaPrvog dana posjete Bruxellesu, pedesetak članova Viteškog alkarskog, izaslanstva Županije Splitsko-dalmatinske, Grada Sinja i sinjskog Samostana razgledali su glavni belgijski grad, a potom su u pratnji Ivice Sršena, bivšeg šefa Ureda i sadašnjeg čelnika Hrvatske turističke zajednice u Belgiji Ivana Novaka posjetilo je Hrvatsko veleposlanstvo u Bruxellesu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

30 članova Gimnastičkog kluba Sinj na turniru Sv. Duje u SplituU organizaciji Gimnastičkog kluba “Marjan” iz Splita u nedjelju 03.05.2015 održano je 8. otvoreno prvenstvo grada Splita, Turnir Sv. Duje natjecanje u sportskoj gimnastici. Na natjecanju je nastupilo 9 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa približno 160 gimnastičara i gimnastičarki.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

URUPBDR organizira obilazak dubrovačkog ratišta

U sklopu provedbe programa Udruge ‘Obilazak bojišnica’, Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Sinja i Cetinskog kraja organizira tematski izlet u Dubrovnik i obilazak dubrovačkog ratišta dana 6. lipnja 2015. godine (subota).
Ovim putem molim sve članove Udruge koji su zainteresirani za sudjelovanje u provedbi programa da se jave u Udrugu najkasnije do 20. svibnja 2015. godine zbog realizacije navedenog.
IZVOR: WWW.FERATA.HR