Ponedjeljak, 5.05.2014.

Delegacija VAD-a kod predsjednika Josipovića

Predsjednik RH Ivo Josipović danas će u svom Uredu primiti delageciju VAD-a. Tom prilikom predsjedniku Josipoviću, pokrovitelju Sinjske alke, bit će uručen i službeni poziv na ovogodišnju Alku. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ante Čarić predsjednik TO HDZ-a BrnazeNa jučerašnjoj Izbornoj skupštini TO HDZ-a Brnaze za predsjednika Ogranka izabran je Ante Čarić.
Izbornoj skupštini nazočilo je 55 od ukupno 99 članova brnaškog HDZ-a. Ante Čarić dobio je 31 glas, a njegov protukandidat Tihomir Radović 24. Izabrani su i Izvršni odbor od 8 članova, te 12 izaslanika za gradsku Izbornu skupštinu HDZ-a, koja će se održati 16. svibnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vrijedan bod Tekstilca u Vrlici

Sinjski Tekstilac je u derbiju kola u Vrlici protiv istoimenog protivnika osvojio bod, čime je i dalje ostao u utrci za naslov prvaka…
VRLIKA – TEKSTILAC 1:1
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tricaški raspoložen Zadar slavio u SinjuZadar je u Sinju uspio prekinuti svoj niz od dva poraza te tako i dalje ostati utrci za sam vrh poretka. Domaćini se unatoč potpori s tribina ipak nisu mogli nositi s raspoloženim gostima koji su kao rijetko kad u serijama pogađali izvana (trice 15/27), što bi u konačnici bilo previše i za puno bolje momčadi od Alkara.
Alkar – Zadar 61:81 (18:22, 12:20, 16:21, 15:18) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR