Ponedjeljak, 5.05.2008.

OBAVIJEST



Od danas počinju upisi u triljski dječji vrtić za pedagošku godinu 2008./2009. Prijave se zaprimaju radnim danom od 09,00 do 13,00 sati. Pri upisu je potrebno imati kopiju rodnog lista djeteta, potvrdu o statusu roditelja, liječničko uvjerenje, a u vrtiću će se popunjavati i prijava za upis. Za djecu koja pohađaju vrtić potrebno je obnoviti upis kod odgajatelja.
Rezultati upisa bit će objavljeni na oglasnoj ploči vrtića od 30. svibnja. Kako nas je informirala ravnateljica Triljskog vrtića Ankica Lukić ove godine neće se organizirati program male škole za djecu sa područja Trilja tako da bi se sva dijeca predškolske dobi trebala upisati u vrtić.

SPORT

Nastavlja se i dalje borba Hrvaca i Junaka za titulu prvaka 3. HNL jug. Hrvace su na gostovanju kod Omiša zabilježile još jednu gostujuću pobjedu i ostale na vrhu ljestvice. Lider prvenstva pobjedio je 3-1, a pogotke su postigli Kunac,Surać i Božinović. Za Junaka sretna je bila 89.minuta kada je na dodavanje Stipe Poljaka, iskusni Jakša Dedić-Lokma pogodio za tri vrlo značajna boda i ostanak u borbi za titulu prvaka.
Na tablici vode Hrvace s 61 bodom, Junak ima 60 bodova. Prvenstvo se nastavlja sutra susretima 30.kola. U Dugopolju igraju Dugopolje i Junak, a u srijedu Hrvace dočekuju na svom terenu Uskoka.

Jučer su igrani susreti 4.HNL Jug. U Dugom ratu Orkan i OSK igrali su 1-1, dok su Glavice na svom terenu zabilježile vrlo važnu pobjedu pobjedivši Croatiu iz Zmijavaca 6-4.

U županijskom nogometnom natjecanju Tekstilac je jučer na Gradskom stadionu pobjedio Mračaj 2-1.

U finalu malonogometnog kupa lige "Ivan Akrap" u Sinju jučer su malonogometaši Torcide-Cb Johnny iz Otoka pobjedili ekipu šD"Branitelj" 5-4 i tako osvojili ovo malonogometno natjecanje.

Rukometašice Cetine pobjedile su ekipu Vrgorca 38-32, dok je žRK Sinj pobjedio na gostovanju Orkana u Splitu 34-25
U natjecanju drugoligaša šibenik je pobjedio Kamička 37-34,a Kaštela Adria-chem triljsku Cetinku 34-29.

Ovaj vikend bio je u znaku motocross natjecanja na kojemu su članovi Motocross kluba Cetina iz Graba postigli vrlo zapažene rezultate. U natjecanju otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu koje je održano u Pakracu, po vrlo teškim uvjetima za natjecanje Ivan Kundid u najjačoj OPEN klasi zauzeo je 9. mjesto dok je Petar Kundid u klasi 85 senior na kraju bio 5.

U subotu i nedjelju u Brodskom stupniku kod Sl.Broda održana je utrka supercrosa Hrvatske u kojoj je Ivan Kundid u klasi Open bio prvi,a Petar Kundid u klasi 85 senior osvojio je na kraju drugo mjesto. Slijedeća utrka za prvenstvo Hrvatske je u nedjelju u Zaboku.