Subota, 5.05.2007.

IZBORI ZA VIJEćA MJESNIH ODBORA 27. SVIBNJA

Izbori za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Sinja održat će se u nedjelju, 27. svibnja. Gradsko izborno povjerenstvo propisalo je obvezatne upute o redoslijedu izbornih radnji i tijeku rokova po odluci o provođenju izbora.

VIJESTI IZ TRILJA

Grad Trilj potpisao je ugovore s 10 investitora koji će svoje poslovne objekte graditi na 16 parcela u Gospodarskoj zoni čaporice. Na površini od oko 16 hektara izgradit će poslovne objekte za proizvodno-prerađivačke djelatnosti. Poduzetnici će u izgradnju i opremanje poslovnih objekata uložiti ukupno oko 250 milijuna kuna. Prema elaboratima prvih investitora u Gospodarskoj zoni čaporice zaposlenje će pronaći 325 osoba.
U triljskoj Gospodarskoj zoni slobodno je još 8 gospodarskih cjelina.

OBAVIJEST

Na području policijske postaje Sinj tijekom vikenda postaviti će se uređaji za mjerenje brzine kretanja vozala. Jutros su postavljeni na Državnoj cesti D-60, ok će poslijepodne biti D-220 Trilj-Gornja tijarica i Sinj-Dicmo.

SPORT

Na Gradskom stadionu u Sinju u 17,00 sati u susretu 3. HNL jug igraju Junak i Dugopolje.
Utakmice 4. HNL na rasporedu su u nedjelju. Igraju Hrvace i Dinara, OSK i Pag, te Glavice i Polača.

Ovoga vikenda igraju se i rukometna drugoligaška natjecanja.
Rukometašice igraju posljednje kolo u kojem Sinj u 19,30 dočekuje Dalmatinku iz Ploča, a u nedjelju Cetina ekipu Zadra. Rukometaši Kamička sutra gostuju kod Zadra, a triljska Cetinka u nedjelju igra sa šibenikom.

Ovog vikenda atletičarke i atletičari Sinja nastupiti će na međunarodnom atletskom mitingu u Trstu.

U posljednjem susretu ove drugoligaške sezone odbojkaški klub Sinj pobijedio je ekipu župe Dubrovačeke s 3:0 u setovima i tako osvojio drugo mjesto.