Četvrtak, 5.04.2018.

Izložba ‘Ceste koje Carstvo znače II. – Rimskim cestama Srednje Dalmacije’


Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Arheološki muzej u Zagrebu organiziraju izložbu ‘Ceste koje Carstvo znače II. – Rimskim cestama Srednje Dalmacije’ čije otvorenje je najavljeno u petak, 6. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW: FERATA.HR

Održan prvi sastanak Koordinacijskog odbora akcije ‘Gradovi i općine – prijatelji djece’ Grada Sinja


U sinjskoj Gradskoj vijećnici jučer je održan prvi sastanak Koordinacijskog odbora akcije ‘Gradovi i općine – prijatelji djece’ Grada Sinja.
Predsjednik Koordinacijskog odbora Zlatko Ugrin, dogradonačelnik Sinja i članica Odbora Anita Bota ostalim su članovima predstavili akciju ‘Gradovi i općine – prijatelji djece’, koja je pokrenuta na inicijativu udruge Sinjski ferali i koja su, na prijedlog Mostovog vijećnika Joška Kontića, predsjednika Gradskog vijeća, gradski vijećnici prihvatili jednoglasno.
Opširnije...
IZVOR: WWW: FERATA.HR

Gradsko kino Sinj: ‘Mjesto tišine’Na programu Gradskog kina Sinj od danas, 5. travnja do utorka, 10. travnja u terminu od 20,15 sati prikazivat će se triler Mjesto tišine.
Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.
Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.
Opširnije...
IZVOR: WWW: FERATA.HR