Subota, 5.04.2008.

USKRSNI KONCERT


FOTO:www.destinacije.com

8.tradicionalni Uskrsni koncert u crkvi Svetog Luke u Otoku održat će se sutra,6. Travnja, u 18 sati. Na koncertu će sudjelovati mješoviti i dječji zbor župe Sv. Luke, mandolinska sekcija, KUD Kamešnica te gosti mješovitog zbora Sv. Marka iz Makarske.

IZLOžBA SLIKA DAMJANA šOšIćA DAME

U Galeriji Galiotović otvorena je izložba slikara Damjana šošić Dame, koji se prvi put sa svojim radovima predstavlja u Sinju. Izložba nosi naziv "Stine, more i kalvarija", a prikazane su 33 slike u tehnici ulje na platnu. Izložba će biti otvorena do 12. travnja.

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na području policijske postaje Sinj postavljeni su na državnoj cesti broj 220, od Tijarice do Kamenskog i na A-1 u čaporicama.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 19,45 sati prikazuje se američka romantična komedija "Zauvijek djeveruša, nikada nevjesta". Mlada žena, koja je stvorila karijeru vječne djeveruše koja sama nikada nije bila mladenkom, suočava se sa svojom najgorom noćnom morom kad se njena sestra zaruči s muškarcem njenih snova. Na sreću, vjenčanje dovede i muškarca koji će promijeniti njen status vječne djeveruše.
Scenarij 'Zauvijek djeveruše, nikad nevjeste' napisala je Aline Brosh McKenna, koja je napisala i scenarij za film "Vrag nosi Pradu",

SPORT

Zbog smrti nogometaša Zadra Hrvoja ćustića odgođen je košarkaški susret A 1 lige, skupine za ostanak, koji se trebao igrati danas u Sinju, između Alkara i Dubrovnika. Utakmica će se odigrati sutra u 19,30 sati.

Odgođeni su i svi susreti 3. HNL jug. Utakmice će se igrati u utorak 08.travnja, a utakmice 4. HNL jug igrat će u srijedu 09.travnja. Odgođeni su i susreti županijske nogometne lige u kojoj igra sinjski Tekstilac. Raspored ovoga kola bit će naknadno utvrđen.

Danas se igraju utakmice druge rukometne lige.
U 14 i 15 u Sinju igraju žRK Sinj i Vrgorac, a u 16 i 15 Cetina i Kaštela.
Rukometaši Cetinke gostuju u šibeniku, a Kamičak u Solinu.
U Sinju će se sutra, 6. travnja, u organizaciji Atletskog kluba Sinj, 11. godinu za redom održati natjecanje atletičara dugoprugaša u polumaratonu, koje će se bodovati za pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske.
Osim polumaratona održat će se i 3. kolo prve Hrvatske cestovne lige RUN REEBOK TROPY te 2. utrka za građane i 2. utrka Hrvatskog juniorskog kupa.
Start svih utrka je u 10 sati ispred pošte u Sinju. Organizator poziva sve da se u što većem broju uključe u utrku građana na 5 km. Prijave za trke primat će se u subotu u hotelu Alkar od 18 do 20 sati, ili na sam dan trke u dvorani kod kina od 08 do 09,30 sati. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 091 523 6355.