Srijeda, 5.03.2014.

Predsjednik RH Ivo Josipović stiže u Sinj!U posjet Gradu Sinju sutra, 6. ožujka dolazi predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović.
Nakon radnog sastanka kojeg će održati s predstavnicima Grada Sinja, u 15:30 sati Predsjednik će obići novouređeno Šetalište Alojzija Stepinca, nakon čega će se na Trgu Kralja Tomislava (sinjskoj Pijaci) zadržati u kratkom druženju s građanima.
Po završetku druženja s građanima, Predsjednik će u 16 sati posjetiti  gradilište Sinjske gradske sportske dvorane, nakon čega će dati kratku izjavu za medije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Edukativni sastanak s poljoprivrednicima

U organizaciji Grada Sinja u petak, 7. ožujka u 10 sati u Gradskoj vijećnici održat će se sastanak s poljoprivrednicima. Na sastanku će biti riječi o mogućnosti ulaganja u poljoprivredu na području Grada Sinja, korištenju i plaćanju državnog poljoprivrednog zemljišta, programu ruralnog razvoja i drugim temama. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjani spalili krnju – Mladena BajićaU organizaciji Krnjevalske udruge grada Sinja, jučer je održan sinjski Krnjeval kojim su završene ovogodišnje pokladne svečanosti. Pred mnoštvom okupljenih Sinjana, članovi Krnjevalske udruge, koji su ove godine bili odjeveni u Štrumpfove, spalili su Gargamela koji je predstavljao glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR