Ponedjeljak, 5.03.2012.

IVAN ZAK USKORO U SPLITSKOM HEMINGWAYU!Jedan od trenutno najpopularnijih i najtraženijih domaćih izvođaća kojeg su mediji prozvali 'princem estrade' Ivan Zak uskoro će održati svoj veliki koncert u Splitu. Mlada pjevačka zvijezda nastupit će u klubu Hemingway 30. ožujka s početkom u 23 sata. Nedavno je (na dan zaljubljenih) napunio malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, a jednako dobru atmosferu priredit će i svojoj brojnoj splitskoj publici.
...

Grad Trilj raspisao natječaj za novčane potpore studentima u akademskoj godini 2011/2012.

Potpore dodjeljuje Grad Trilj, a namijenjene su redovnim studentima preddiplomskog i diplomskog studija po osnovu uspjeha u školovanju kao i studentima lošijeg socijalnog statusa koji imaju prebivalište na područja Grada Trilja. Za 2011/2012. akademsku godinu odobravaju se prema prijavljenim i odobrenim zahtjevima potpore: po osnovu uspjeha u mjesečnom iznosu 500,00 kuna koji studiraju u Splitu te 600,00 kuna koji studiraju izvan Splita; te po osnovu socijalnog statusa u istim iznosima: 5 potpora za studente prve godine, te 5 potpora za studente druge i viših godina studija, a po prijavi korisnici stalne pomoći i po posebnim potrebama. Opširnije...
IZVOR: GRAD TRILJ

POMOĆ: Počela akcija za potrebite

OTOK – Članovi udruge Sv. Vinka Paulskog još jednom nesebično pomažu potrebitima organizirajući korizmeno prikupljanje živežnih i higijenskih potrepština u općini Otok. Naime, Udruga namjerava posjetiti zajednicu liječenih ovisnika Cenacolo na Ugljanima i Zasioku, kao i potrebite obitelji iz općine. Ovim putem iz udruge mole sve koji mogu da svojim prilozima (krumpir, kapula, ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, deterdžente i  dr. artikli potrebni za higijenu) pripomognu ovu nesebičnu akciju.  Prikupljanje će se provoditi u  drugoj korizmenoj nedjelji od 4. do 11. ožujka 2012. godine. Svi oni koji su voljni pomoći svoje doprinose mogu odložiti u župnu dvoranu uz prethodno javljanje župnom osoblju.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sport

Ovog vikenda s nastavkom natjecanja krenuli su i klubovi 4. Hrvatske nogometne lige i Županijske nogometne lige.Otočki OSK u natjecanju 4. HNL-jug nastavio je s vrlodobrim igrama i rezultatima iz jesenskog dijela prvenstva. Igrači trenera Vučkovića uspješno su odradili gostovanje u Runoviću gdje su s 1:0 pobjedili domaći Mračaj. U istom natjecanju dobar početak nisu imali nogometaši Glavica koji su poraženi na gostovanju u Mravincima od domaće Sloge 1:0. Slijedeće subote OSK će ugostiti Slogu, a Glavice Uraniju iz Baške Vode.
Na početku drugog dijela ŽNL polovičan uspjeh imali su cetinski klubovi. Sinjski Tekstilac poražen je na Supetru od domaćeg Jadrana 2:1, dok je Vrlika na svom terenu svladala Trogir 3:0.


Rezultati utakmica 16. kola UMN Sinj, igrano 04.03.2012.
Š.D. DICMO KLESARSTVO – SWISS BOYS 4 : 4 (2 : 2)
(Frane Blažević 2, Zvonimir Zebić, Dino Gabrilo – Tomislav Gaurina, Krunoslav Tokić, Ante Držak, Stipe Čović)
Utakmicu sudili: Mladenko Pavić i Tomislav Šentija

BRNAZE – C.B. RODA  4 : 5 (2 : 3)
(Ante Jukić 3, Tomislav Ivković – Krešimir Maretić 2, Ivica Romac 2, Mario Radić
Utakmicu sudili: Mladenko Pavić i Tomislav Šentija

TORCIDA OTOK C.B. LITRE – AZRA 1986 2 : 2 (0 : 1)
(Boško Norac Kljajo, Jure Vugdelija – Paulo Marić, Ante Kelava)
Utakmicu sudili: Mladenko Pavić i Tomislav Šentija

Š.D. BRANITELJ – KMEN BULJAN NINO TERM   2 : 5 (1 : 2)
(Marko Lucić, Petar Pavlinušić – Stipe Pavić 2, Jozo Buljan, Berislav Šentija, Zlatko Runje)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Tomislav Budimir Bekan

MNK SUTINA – MNK SATRIĆ CASPER   4 : 1 (1 : 0)
(Stipe Vrdoljak 2, Ivan Stričević, Ivica Vrdoljak – Tomislav Bešlić)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Tomislav Budimir Bekan

IKO PROMET – JUKIĆ DAM   3 : 0 (0 : 0)
(Ivan Radan, Ivan Paleško, Drago Horvat)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Tomislav Budimir Bekan

IZVOR: WWW.FERATA.HR