Srijeda, 5.02.2020.

Nastavak izložbe ‘Dijalog’ u Galeriji Sikirica

 
U Galeriji Sikirica u Sinju 23. siječnja otvorena je izložba ‘Dijalog’ u okviru koje su publici predstavljena dva suvremena njemačka autora, Anton Höger i Dieter Cornels, čiju su radovi vlasništvo strastvenog kolekcionara Henryja Staga.

S obzirom da je riječ o dvojici stilski raznorodnih umjetnika – koje pak povezuje činjenica da kod obojice nalazimo rad naslovljen kao ‘Dijalog’ te je stoga Dijalog uzet i kao naziv izložbe – kustoski tim odlučio je izložbu postaviti u dva ciklusa, u prvom je publika mogla vidjeti izbor iz opusa Antona Högera, dok će u drugom uživati u presjeku najboljih radova Dietera Cornelsa.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mons. Ante Jozić predvodio svetu misu u ckrvi Sv. Mihovila na godišnjicu imenovanja nadbiskupom

 

Zahvalni Trojednom Bogu u nedjelju, na blagdan Svijećnicu, ujedno i godišnjicu imenovanja mons. Ante Jozića nabiskupom imali smo čast da upravo mons Ante predvodi svečanu sv. Misu u svojoj rodnoj župi.

Uz mnoštvo župljana na misnom slavlju je prisustvovao i dr. Arsen Pavić s obitelji koji je intezivno sudjelovao u liječenju i oporavku našeg mons. Ante od posljedica prometne nezgode od.07.04.2019.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR